Nieuwe document lay-out nodig? Dupliceer uw vorige!

layout-template-sapbusinessone-domanibs

Nieuwe document lay-out nodig? Dupliceer uw vorige!

Documenten die gegenereerd worden door uw bedrijf geven het DNA van het bedrijf weer. De meeste bedrijven maken verschillende documenten voor verschillende processen: bestelling, levering, betaling, registratie, etc. Om de consistentie te behouden moeten al deze documenten een gelijkaardig ontwerp hebben, maar dat betekent niet dat u de lay-out voor elk document vanaf nul moet ontwerpen. Zodra u het ontwerp voor één documenttype hebt, kunt u SAP Business One het op andere documenttypen laten toepassen met behulp van de “Duplicaat lay-outsjabloon”:

Beheer > Hulpmiddelen > Duplicaat lay-outsjabloon
(Hieronder ziet u de Nederlandse versie zonder inhoud en een Engelse versie met inhoud.)

duplicaat-layout-sjabloon-sapbusinessone-domanibs

duplicate-layout-template-sapbusinessone-domanibs

Kies in de vervolgkeuzelijst “soort brondocument” het relevante document (Verkoopofferte, Verkooporder, enz.) en de beschikbare opmaaksjablonen worden vervolgens in de onderstaande tabel weergegeven. Kies de relevante lay-out. Kies het documenttype van de bestemming en geef de naam van de bestemmingssjabloon op. Het in kaart brengen van de eigenschappen van de bron- en doelsjablonen wordt aan de rechterkant weergegeven. Om de nieuwe lay-out te maken, kiest u gewoon de knop “Toevoegen” en het is klaar!

Indien nodig kunt u de gedupliceerde sjabloon aanpassen vanuit de rapport- en lay-outmanager.

Beschikbaar bij SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.


SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.