Dit zijn de nieuwe tools in SAP Business One Versie 9.3

SAP-9.3

De laatste versie van SAP Business One is vernieuwend, overtreffend en zit vol met spannende functies en verbeteringen. Maar wat zit er bij SAP Business One 9.3 inbegrepen? Lees het hier.

 

Deel 1: Dit zijn de nieuwe tools in SAP Business One Versie 9.3

De laatste versie van SAP Business One is vernieuwend, overtreffend en zit vol met spannende functies en verbeteringen. Maar wat zit er bij SAP Business One 9.3 inbegrepen? Net als bij elke andere versie van SAP Business One is het pakket gevuld met veel nieuwe tools om het werk makkelijker te maken. Lees hier enkele van de significante nieuwe toevoegingen in versie 9.3. What-you-need-to-know Project management

SAP heeft bij project management veel nieuwe tools toegevoegd. Er is een nieuw overzichtsscherm dat de gehele project structuur en een nieuw tijdschema rapport weergeeft. Er is ook een nieuwe facturatie wizard. Versie 9.3 biedt voor de gebruikers een uitgebreid overzicht van projecten!

Return Material Agreement

Dit is waar vele van u op zaten te wachten! Versie 9.3 stelt u in staat om retourdocumenten vooraf te sturen, overeengekomen hoeveelheden en prijzen in te voeren inclusief de redenen waarom goederen terugkomen alvorens ze teruggestuurd worden.

 Gantt Chart

Naast het nieuwe projectmanagement dashboard kunnen gebruikers ook de projectoverzichten zien in de Gantt Chart functie. Het biedt de mogelijkheid om het gehele plaatje te zien om u vervolgens te verdiepen in de kleinere details.

 Production routing

Dit is een handige tool als u een lichte productievereiste hebt. Het biedt u de mogelijkheid om route stages toe te voegen aan de BOM’s en productieorders, zodat u de verschillende stadia van de productie makkelijker kunt plannen en beheren.

 Vervolg..

Zorg ervoor dat je de volgende update bijhoudt wanneer ik een aantal verbeteringen bekijkt die toegevoegd zijn aan SAP Business One Versie 9.3.

Als u meer wilt weten over wat er in de versie 9.3 is opgenomen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en helpen u door het upgradeproces.

Gantt-Chart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.