De nieuwste features van SAP Business One versie 9.3 komen uit!

SAP-Business-One

Volg ons op sociale media en lees de komende weken elke dag hoe dit in elkaar zit!

Elke dag wordt er een andere significante nieuwe toevoeging van versie 9.3 behandeld door Domani Business Solutions. Binnenkort verschijnt de nieuwe versie van SAP Business One versie 9.3. De afgelopen maanden zijn een groot aantal belangrijke hulpmiddelen en verbeteringen ontwikkeld. Lees op onze website de verbeteringen van de bestaande tools die worden toegevoegd. De laatste versie van SAP Business One is niet alleen vernieuwend en overtreffend maar zit ook vol met spannende functies en verbeteringen. Maar wat zit er bij SAP Business One 9.3 inbegrepen? Net als bij elke andere versie van SAP Business One is het pakket gevuld met veel nieuwe tools om het werk makkelijker te maken.

Eerder dit jaar kondigde SAP aan dat SAP Business One versie 9.3 in het derde kwartaal van 2017 wordt vrijgegeven. Wij verwachten dat eind augustus de nieuwe release uit komt met vernieuwde functies en functionaliteiten. Maar wat kunt u nu verwachten in deze release:

SAP Business One 9.3

SAP blijft voortdurend investeren in hun Business One-oplossing, dat ziet u ook terug in versie 9.3 waarin nieuwe bedrijfsprocessen rond belangrijke gebieden zijn aangepast, zoals:

·        Productie order routing

·        Gantt Chart

·        Geavanceerde(re) prijslijsten

·        Uitgebreid(er) project management

·        (Her)nieuw(d)e CRM module

·        RMA (Return Material Agreement)

·        Splitsing tussen instellingen per bedrijf en per gebruiker

·        Uitgebreid(er)e raamovereenkomsten

·        Goedkeuringsmethoden opnieuw uitgevonden

·        Geen DTW meer: Excel importeren vanuit SAP client

·        Zoeken in query beheer.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van SAP’s ERP-oplossingen. SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.