Ontdek Cloud ERP

Think intelligent technologies. Think instant value. Think business impact. Think what Cloud ERP could do for your business.

Uw bedrijf en uw klanten ontwikkelen zich met een digitale snelheid. Om dit bij te kunnen houden, heeft u een op de cloud gebaseerd ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) nodig waarmee u snel kunt innoveren en transformeren. De toonaangevende cloud ERP-oplossingen van SAP zijn speciaal ontworpen om u dat stukje voordeel te geven, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Ontdek de voordelen van intelligente cloudoplossingen

Slim en aanpasbaar
Profiteer van intelligente ERP met ingebouwde machine learning, predictive analytics en geoptimaliseerde processen. En houd de nieuwste innovaties binnen handbereik met automatische updates.

Snel en betaalbaar
Profiteer van de eersteklas cloudinfrastructuur van SAP voor lean en flexibele bedrijfsprocessen. U bent in korte tijd ‘up and running’, overal ter wereld en tegen lage maandelijkse kosten.

Veilig en betrouwbaar
Met onze cloudgebaseerde ERP-oplossingen is alles geregeld. Van systeembeveiliging tot compliance. Uw data wordt gehost op eersteklas servers, door wereldwijde teams die gespecialiseerd zijn in de beveiliging ervan.

Waarom SAP voor cloud ERP?

Oplossingen voor iedereen
Het uitgebreide portfolio van SAP met toonaangevende, cloudgebaseerde ERP-oplossingen biedt alles wat u nodig heeft. Of u nu 2 of 200.000 werknemers in dienst heeft. En er staan 24 uur per dag toegewijde ondersteuningsteams voor u klaar.

Toonaangevende technologie
SAP heeft meer dan 40 jaar ervaring in enterprise resource planning, in verschillende branches en formaten van bedrijven. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om toekomstbestendige cloud ERP-oplossingen te ontwikkelen die toonaangevende bedrijven gaan aandrijven.

Flexibiliteit
SAP streeft ernaar gebruiksvriendelijke, flexibele cloud ERP-applicaties te ontwikkelen. Wilt u uw bedrijfsprocessen op maat maken? Een public of private cloud gebruiken? Of alleen betalen voor datgene wat u nodig heeft? Flexibiliteit is de kern van onze aanbiedingen.

Beveiliging
SAP Cloud Platform is gebouwd op een van de meest geavanceerde infrastructuren ter wereld. We hebben speciale teams van experts die zich bezighouden met de beveiliging van uw data, het tegenhouden van hackers en het op afstand houden van bedreigingen, zodat uw bedrijf in veilige handen is.

Benieuwd naar de oplossingen en kosten van SAP Business One, bezoek dan deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.