Onze werkwijze

Domani Business Solutions · Doelgericht & Daadkrachtig in het MKB

ERP automatisering als integraal onderdeel van uw MKB bedrijf. Daardoor krijgt u rust en overzicht en neemt u doelgericht uw beslissingen. Maar weet u hoe u de bedrijfsautomatisering optimaal benut? Wat zijn die mogelijkheden precies? En hoe optimaliseert u met software de bedrijfsprocessen optimaal voor de activiteiten binnen uw branche?

Vertrouw, voor het antwoord op deze vragen, op het deskundig advies van de experts van Domani Business Solutions! Het ondersteunen van ondernemers in het MKB is onze core business. Behulpzaam en daadkrachtig zodat u vooruit kan. Onze adviseur adviseert graag hoe u alles haalt uit het standaardpakket SAP Business One en eventuele partner add-ons of best of breed oplossingen waardoor de software uw bedrijfsactiviteiten optimaal ondersteunt. Plan een  adviesgesprek en ervaar het zelf!

Wat mag u verwachten?

  • Een deskundige analyse van uw bedrijfsprocessen
  • Helder en structureel advies
  • Overzichtelijke blauwdruk met beschrijving van uw wensen en processen
  • Behulpzame experts, onsite aanwezig tijdens de implementatie
  • Toegang tot State of the art bedrijfssoftware en de nieuwste technologieën voor uw branche

No-nonsense en kordaat

Eerlijkheid en duidelijkheid. Daar staan we voor. En dit is wat al onze medewerkers uitdragen. Wij denken intensief met onze klanten mee en onze adviseurs bespreken rechtuit wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Hiermee bieden wij meerwaarde voor bedrijven in het MKB en MKB+.

Als ondernemer kunt u altijd rekenen op een gedegen en eerlijk advies over bedrijfsautomatisering.

Focus op uw bedrijfsprocessen 

Na de eerste kennismaking volgt een nauwkeurig onderzoek naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Doortastend wordt, na afloop van deze fase, direct een beschrijving opgeleverd hoe SAP Business One binnen uw organisatie zal worden ingericht.

Deze blauwdruk over de automatisering gebeurt natuurlijk in overleg met u. Specifieke processen van uw bedrijf worden direct op de juiste wijze ondergebracht.

Een duidelijk rapport met Fit/Gap analyse

Het resultaat van ons vooronderzoek is een gedetailleerd rapport. Hierin staat alles wat besproken is helder omschreven. Ook bevat het rapport een volledige Fit/Gap analyse. Zo weet u 100% waar u aan toe bent bij het tekenen van het contract. Geen verrassingen en nuanceverschillen achteraf.

Implementatie door gecertificeerde SAP experts

Na uw akkoord op het vooronderzoek en tekenen van het contract, start de implementatie. Tijdens het inrichten van de software en de live gang is er altijd één van onze gecertificeerde SAP consultants aanwezig. Vragen worden hierdoor direct beantwoord en eventuele knelpunten meteen opgepakt zodra ze aan het licht komen.

Daarnaast worden gebruikers, bij de eerste kennismaking met de nieuwe automatisering, bijgestaan. Zij voelen zich op deze manier al snel comfortabel bij het gebruik van het nieuwe systeem.

Cloud innovaties en nieuwe technologieën

Met ERP als hart van uw onderneming, verzekert u zich ervan dat de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf efficiënt verlopen. Maar onze service houdt niet op na het automatiseren van de verschillende deelprocessen.

Onze adviseurs hebben kennis over de nieuwste technologieën. Zij begrijpen hoe deze bijdragen aan het optimaliseren van geautomatiseerde processen binnen bedrijven en branches. Of het nu gaat om Machine Learning, Kunstmatige Intelligentie, internet of things (IoT) of Big Data. Onze experts weten hoe de inzet van nieuwe technologie bedrijfsprocessen verder optimaliseert.

SAP Business One

Geen organisatie is hetzelfde. Toch ondersteunt SAP Business One binnen het midden- en kleinbedrijf ongecompliceerd meerdere branches.

De standaard modules uit het pakket automatiseren verschillende processen binnen een bedrijf. Van financieel, verkoop, inkoop, magazijnbeheer, service, productie en project management.

Daarbij ondersteunt de software moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

Onze adviseur vertelt u graag alles over de mogelijkheden. Want behulpzaam & daadkrachtig advies over bedrijfsautomatisering in het MKB. Daar staan wij voor!

SAP Business One Productie

SAP Business One is betrouwbare driver voor groei van eldoLED

“SAP Business One heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani is al jaren onze steun en toeverlaat om te zorgen dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED

Onze werkwijze

Behulpzaam en daadkrachtig, en daarnaast eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat! Wie binnen het MKB zijn bedrijf wil automatiseren kan rekenen op de daadkrachtige experts van Domani Business Solutions. Wij helpen ondernemers de verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen binnen één krachtig ERP systeem.

Werken bij Domani 

Werken bij Domani Business Solutions betekent werken aan interessante projecten bij mooie organisaties. Je bent onderdeel van een team gemotiveerde collega’s. Samen helpen we klanten bij het realiseren van succes. Wil je ook werken bij Domani?