Onze werkwijze

ERP automatisering als integraal onderdeel van de groeiende onderneming geeft u rust en overzicht. Onze experts adivseren u graag over de mogelijkheden.

Wat mag u verwachten?

  • Een deskundige analyse van uw bedrijfsprocessen
  • Helder en structureel advies
  • Overzichtelijke blauwdruk met beschrijving van uw wensen en processen
  • Behulpzame experts, onsite aanwezig tijdens de implementatie
  • Toegang tot State of the art bedrijfssoftware en de nieuwste technologieën voor uw branche

No-nonsense en kordaat

Eerlijkheid en duidelijkheid. Wij denken intensief met onze klanten mee en bespreken rechtuit wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Hiermee bieden wij meerwaarde voor bedrijven in het Midden- en kleinbedrijf.

MKB ondernemers mogen altijd rekenen op een gedegen en eerlijk advies over bedrijfsautomatisering. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u over de beste oplossing.

Focus op uw bedrijfsprocessen 

Na de eerste kennismaking volgt een nauwkeurig onderzoek naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Na afloop van deze fase wordt een beschrijving opgeleverd hoe SAP Business One binnen uw organisatie zal worden ingericht.

Deze blauwdruk over de automatisering gebeurt in overleg met u. Specifieke processen van uw bedrijf worden direct op de juiste wijze ondergebracht.

Een duidelijk rapport met Fit/Gap analyse

Het resultaat van ons vooronderzoek is een gedetailleerd rapport. Hierin staat alles wat besproken is helder omschreven. Ook bevat het rapport een volledige Fit/Gap analyse. Zo weet u 100% waar u aan toe bent bij het tekenen van het contract. Geen verrassingen en nuanceverschillen achteraf.

Implementatie door gecertificeerde SAP experts

Na uw akkoord op het vooronderzoek en tekenen van het contract, start de implementatie. Tijdens het inrichten van de software en de live gang is er altijd één van onze gecertificeerde SAP consultants aanwezig. Vragen worden hierdoor direct beantwoord en eventuele knelpunten meteen opgepakt zodra ze aan het licht komen.

Daarnaast worden gebruikers, bij de eerste kennismaking met de nieuwe automatisering, bijgestaan. Zij voelen zich op deze manier al snel comfortabel bij het gebruik van het nieuwe systeem.

Cloud innovaties en nieuwe technologieën

Met ERP als hart van uw onderneming, verzekert u zich ervan dat de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf efficiënt verlopen. Maar onze service houdt niet op na het automatiseren van de verschillende deelprocessen.

Onze adviseurs hebben kennis over de nieuwste technologieën. Zij begrijpen hoe deze bijdragen aan het optimaliseren van geautomatiseerde processen binnen bedrijven en branches. Of het nu gaat om Machine Learning, Kunstmatige Intelligentie, internet of things (IoT) of Big Data. Onze experts weten hoe de inzet van nieuwe technologie bedrijfsprocessen verder optimaliseert.

SAP Business One

Geen organisatie is hetzelfde. Toch ondersteunt SAP Business One binnen het midden- en kleinbedrijf ongecompliceerd meerdere branches.

De standaard modules uit het pakket automatiseren verschillende processen binnen een bedrijf. Van financieel, verkoop, inkoop, magazijnbeheer, service, productie en project management.

Daarbij ondersteunt de software moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

SAP Business One Productie

SAP Business One is betrouwbare driver voor groei van eldoLED

“SAP Business One heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Het is een robuust systeem dat met ons mee blijft groeien. En Domani is al jaren onze steun en toeverlaat om te zorgen dat onze dagelijkse processen altijd blijven lopen.”

Rob Selker, Director Business Operations, eldoLED

Anderlecht speelt korter op de bal met SAP Business One

“Dankzij SAP Business One zijn wij een betere club geworden. De structuur die het systeem afdwingt, heeft ons geholpen om een omslag te maken in onze bedrijfscultuur.”

 

“SAP biedt heldere processen, real-time inzicht en cijfers die iedereen vertrouwt. Data is de grondstof die ons helpt om optimaal te presteren en onze fans beter te bedienen.”

Gert Boutsen, CFO, Royal Sporting Club Anderlecht

Oplossingen:

  • SAP Business One
  • SAP Sports One
  • SAP Event Ticketing
  • SAP HANA
  • SAP Analytics Cloud

Omzet per jaar:

€85 – 100 mio

Branche

Sports & Entertainment

Onze werkwijze

Eerlijk en helder. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie binnen het MKB zijn bedrijf wil automatiseren kan rekenen op een goed advies. Wij helpen ondernemers de verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen binnen één krachtig ERP systeem.

Werken bij Domani 

Werken bij Domani Business Solutions betekent werken aan interessante projecten bij mooie organisaties. Je bent onderdeel van een team gemotiveerde collega’s. Samen helpen we klanten bij het realiseren van succes. Wil je ook werken bij Domani?