Optimaliseer de uitvoering van de Payment Wizard

payment-wizard-sapbusinessone-domanibs

Optimaliseer de uitvoering van de Payment Wizard

Batchprocessen zijn geweldig! De tevredenheid over een automatische (of halfautomatische) manier om grote aantallen artikelen of documenten efficiënt te verwerken of te genereren is van onschatbare waarde. Maar hoezeer we ook voor automatisering kiezen, we erkennen allemaal dat er uitzonderingen zijn die niet passen in het reguliere proces.

Neem bijvoorbeeld betalingen. Met de Payment Wizard kunt u met behulp van zeer flexibele selectiecriteria batches van betalingen genereren. Maar zelfs dan kunnen er uitzonderingen zijn – bepaalde documenten of zakenpartners die uitgesloten moeten worden van een bepaalde betalingstermijn.

Om er zeker van te zijn dat uw betaling precies datgene dekt wat u nodig hebt, kunt u met SAP Business One “Betalingsblokkering” definiëren en deze toewijzen aan een specifieke zakenpartner of aan een bepaald document:

betalingswizard-betalingsblokkering-domanibs

Bij het instellen van de Payment Wizard kunt u het betalingsblokkering gebruiken als een selectiecriterium om specifieke documenten of zakenpartners uit te sluiten of op te nemen in de betaalprocedure:

paymentwizard-domanibs-selectiecriteria

Beschikbaar voor SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.