Overname V-Chain

V-Chain treedt toe tot de groep rond Anrova Solutions en Domani Business Solutions.

Persbericht
Antwerpen, 9 maart 2023

De Ando Group, waartoe de bedrijven Anrova Solutions, Recomatics, Zeibur en Domani Business Solutions behoren, neemt V-Chain over, de SAP MKB Partner, die zich ontplooide onder de vleugels van het acceleratorplatform Gumption. Met deze overname zet Ando het groeimomentum voort dat het een jaar geleden inzette.

De overname van V-Chain past in de groeistrategie van de Ando Group en bevestigt opnieuw haar ambitie om als SAP-specialist voor het MKB een toonaangevende speler op de Europese markt te worden. De uitbreiding legt een solide basis voor de verdere ontwikkeling van de markten in het Zuiden van België, het Groothertogdom Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Schaalvergroting

Kris Adriaenssens, CEO van de Ando Group: “De solide ervaring van V-Chain in SAP consulting past perfect bij de Ando Group. Het is een feit dat de schaalvergroting die dankzij deze overname ontstaat, ons sterker positioneert als een partner voor het MKB tijdens hun digitale transformatie traject.”

 

Consolidatie

Romain Van Den Abbeel , CEO van V-Chain, over de overname: “V-Chain maakt voortaan deel uit van een van de grootste SAP MKB-partners in de Benelux. Onze klanten krijgen nu te maken met een professionele organisatie met een enorme knowhow in de MKB-sector.”

Bart Embrechts, Managing Partner van Gumption, bevestigt: “De transactie beantwoordt aan de behoeften van de markt en van SAP. Beiden zijn op zoek naar sterke partners die bedrijven in diverse sectoren kunnen ondersteunen bij complexe digitale transities.”

De nieuw ontstane organisatie telt ongeveer 130 medewerkers en heeft kantoren in Antwerpen, Harelbeke, Destelbergen, Eigenbrakel, Venlo, Dordrecht en Luxemburg.

V-Chain, de SAP MKB partner, heeft 9 ervaren SAP consultants in zijn kantoren in Kontich en Luxemburg. De Luxemburgse vestiging werd in het najaar van 2014 geopend onder de paraplu van de business accelerator Gumption. In januari 2016 werd het Belgische filiaal van V-Chain opgericht.

De Ando Group rond Anrova Solutions, Domani Business Solutions en Smartdoc is gegroeid uit de fusie van verschillende bedrijven met de steun van Capital A. Sinds eind 2022 maken ook Recomatics en Zeibur deel uit van de groep. De groep is één van de grootste SAP MKB-aanbieders op de Belgische en Nederlandse markt en biedt daarnaast ook eigen solide software-oplossingen zoals Smartdoc voor document automation.