Periodieke boekingen? Gebruik sjablonen!

Periodieke-boekingen-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

Periodieke boekingen? Gebruik sjablonen!

Elke maand keren dezelfde taken weer terug. U moet de facturen en transacties voor de elektriciteit, telefoonrekeningen, gas opnemen in SAP. Elke keer duurt het voor uw gevoel langer dan verwacht. U kijkt naar de transacties van de vorige maand, of zoekt in uw notities om ervoor te zorgen dat u de juiste accounts gebruikt. Vanaf nu kan het veel sneller. Definieer in SAP Business One de structuur van deze transacties met behulp van de Journaalpostsjablonen. De journaalpostsjablonen zijn te vinden onder financiële boekhouding.

Periodieke boekingen? Gebruik sjablonen!
Periodieke boekingen? Gebruik sjablonen!

Voer het grootboeknummer in en bepaal de verhouding van de bedragen met percentages. U kunt kiezen of u belasting wilt toepassen wanneer dat relevant is. Volgende maand hoeft u alleen de werkelijke bedragen voor het grootboeknummer in te voeren en bent u klaar.

 Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.