De video over predictive maintenance wordt nu opgenomen!

Opnames-SAP

De video over predictive maintenance wordt nu opgenomen!

De video over predictive maintenance bij eindklant HTM wordt as we speak opgenomen. Domani BS werkt samen met Brouwer Technology en SAP aan een oplossing voor dit innovatieve project! De video posten we volgende week.. #runlivetruck  Domani Business Solutions in samenwerking met SAP HTM Personenvervoer N.V. en Brouwer Technology.
Week 47 – Domani BS in de #RunLiveTruck met het team, still going strong on innovative SAP Cloud Platform!

savonds doorwerken

Wilt u meer lezen over de SAP Run Live Truck, bezoek dan de website.

Innoveren. Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.

Innovation on wheels

De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag. Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP’s missie om ideeën tot leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.