De investering in SAP is een toekomstvaste oplossing gebleken

“SAP heeft met SAP Business One aangetoond mee te kunnen groeien met de veranderende eisen en wensen die gesteld worden door de markt en de gebruikers. De aanschaf in een nieuwe oplossing en investering in een ander systeem is bij de groei van ons bedrijf daardoor niet nodig geweest. SAP Business One heeft hierdoor een zeer korte terugverdientijd”

Jan Pieter Ellerbroek  – CEO PBM Express

Industrie & Medewerkers

PBM Express een groothandel in speelgoed en is gevestigd te Dordrecht (kantoor, showroom en magazijn). Het assortiment omvat een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren, actiefiguren) en gelicenseerd, exclusief speelgoed. Het magazijn beslaat 2000 m2, met een capaciteit van 1500 pallets. Onlangs heeft PBM Express haar Warehouse Management Systeem compleet vernieuwd, om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Klantreferentie |  PBM Express over SAP Business One

Waarom SAP Business One?

  • De implementatie en migratie naar SAP Business One waren binnen een korte tijd te realiseren

     

Voordelen SAP Business One

  • SAP Business One is bij onze groei eenvoudig uitgebreid met standard add-on’s zoals Enterpyze, waardoor verdere optimalisatie is bereikt
  • SAP Business One heeft ons met productie module en add-ons van Enterpryze in staat gesteld belangrijke automatisering & optimalisatie in het logistieke process door te voeren. Hierdoor zijn enorme besparingen  gerealiseerd en werd de verdere groei van ons bedrijf mogelijk

Wat maakt exclusief speelgoed zo uniek?

Het assortiment van PBM Express omvat een breed scala aan collectible merchandise (replica’s, polystone figuren, actiefiguren) en gelicenseerd, exclusief speelgoed.

PBM Express is officieel distributeur van alle toonaangevende merken binnen de branche, zoals Neca, Sideshow Collectibles, Gentle Giant, McFarlane Toys, etc. Binnen het marktsegment bieden zij klanten een one-stop-shopping ervaring. Friendly. Reliable. Collectible. Maak kennis met PBM Express:

Plan een 15 minuten telefonische oriëntatie over SAP Business One met onze expert

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u, na het lezen van deze referenties over SAP Business One, weten welke SAP oplossing het best past bij uw type organisatie & budget?

Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions. Als IT-specialist voor het MKB ondersteunen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Optimaliseer met standaard modules

Geen organisatie is hetzelfde. Toch ondersteunt SAP Business One binnen het MKB ongecompliceerd meerdere branches.

Het pakket omvat standaard modules voor inkoop, verkoop, magazijnbeheer, service, productie en project management. 

 

Een krachtige ERP oplossing die past bij het MKB?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?
Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.

Bekijk meer referenties