Aankoop

Voor de door u aangegeven situatie gelden de volgende gemiddelde prijzen indien u kiest voor de aankoop van de betreffende software.

Software: <software_purchase>

Consultancy: <consultancy>


Totaal investering: <total_investment>

Jaarlijks onderhoud:  <yearly_maintenance>


Financial Lease

Voor de door u aangegeven situatie gelden de volgende gemiddelde prijzen per gebruiker per maand indien u kiest voor de aankoop van de betreffende software en deze via een lease-overeenkomst wenst te financieren.

Gedurende de eerste 36 maanden: <lease> per gebruiker per maand.

Jaarlijks onderhoud: <yearly_maintenance> Cloud

Voor de door u aangegeven situatie gelden de volgende gemiddelde prijzen per gebruiker per maand indien u kiest voor Cloud (het huren van de software), waarbij het jaarlijks onderhoud is inbegrepen in de prijs per maand per gebruiker.


Software: <software_cloud> per gebruiker per maand

Consultancy: <consultancy>


Hosting

Bij aankoop (of financiering) van de software heeft u zelf de keuze of u de oplossing op uw eigen server geïnstalleerd wenst te hebben, of dat u dit bij een hosting-center wenst.
Bij Cloud (het huren van de software) wordt de software op een door u naar keuzen aan te geven hosting-center geïnstalleerd.
Bij de keuze voor hosting heeft u in alle gevallen de vrije keuze waar u deze dienst wenst af te nemen. Uiteraard kunnen wij deze dienst ook voor u regelen.
Indien u voor onze hostingoplossing kiest, gelden gemiddeld de volgende prijzen voor de door u aangegeven situatie:

Hosting: <hosting> per gebruiker per maand