SAP Business One 9.3 – Raamovereenkomsten 1.

Raamovereenkomsten 1

SAP Business One 9.3

Raamovereenkomsten 1

Lees in dit artikel meer over de aanpassingen en verbeteringen in de raamovereenkomsten in SAP Business One versie 9.3. Wat zijn raamovereenkomsten nu? Koopafspraken met klanten kunnen vastgelegd worden in raamovereenkomsten. Wanneer u een order voor de betreffende klant plaatst, wordt deze automatisch gekoppeld aan de raamovereenkomst waarmee u de status op elk moment in de gaten kunt houden.

         

SAP Business One 9.3 - Raamovereenkomsten 1

     © 2017 Domani Business Solutions

Kenmerken:

 • Geef een vaste wisselkoers mee in de raamovereenkomst wanneer een zakenpartner betaalt met buitenlandse valuta.
 • Echter, het is nu mogelijk om het geplande bedrag, de geplande hoeveelheid en de prijs in de raamovereenkomst te wijzigen terwijl deze al gekoppeld is aan andere documenten.
 • Kolom ‘Bevestigde / bestelde hoeveelheid’ is nu beschikbaar op het tabblad ‘Details’.
 • Bewaak de afwijkingen in het gepland bedrag en de geplande hoeveelheid in de raamovereenkomst.
 • Verzendwijze’ bepaling in de raamovereenkomst.
 • Mogelijkheid tot het meegeven van een (afwijkende) ‘Betaalwijze’ en een (afwijkende) ‘Betalingsconditie’ in de raamovereenkomst.
 • Wanneer er geen document is gekoppeld kunt u de ‘Begindatum’ bijwerken.
 • Optie aanwezig om een geldige raamovereenkomst automatisch te laten toewijzen als er maar één geldige raamovereenkomst is gedefinieerd.
 • Beheer ‘Referentie’ in de raamovereenkomst.
 • Kolom ‘Documentstatus’ toegevoegd op het tabblad documenten.
 • Beheer ‘Zakenpartnerproject’ in de raamovereenkomst.

Deel 2 over dit onderwerp leest u hier, maar ook andere Tips en Tricks kunt u vinden in onze SAP Bibliotheek. Dus bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Bent u op zoek naar meerdere accountingstools? Met SAP Business One beheert u elk aspect van uw kleine tot middelgrote onderneming.
Krijg meer controle over uw MKB onderneming of dochtermaatschappij met SAP Business One, bedrijfsmanagementsoftware ontworpen om met u mee te groeien. Alle belangrijke bedrijfsprocessen bevinden zich in één oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management. Alles wordt gestroomlijnd. Dat is de reden dat ruim 55.000 bedrijven, verspreid over 150 landen, vertrouwen op SAP Business One.

Zoek een branche-specifieke ERP-oplossing voor uw mkb-onderneming
SAP Business One bevat ingebouwde best practices, processen en specifieke functionaliteit voor uw branche. Daar kunt u van profiteren. Kies uit de branchespecifieke oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, en krijg toegang tot alle tools die u nodig heeft om te excelleren in uw vakgebied.  Staat uw branche niet in de onderstaande lijst? Geen zorgen. SAP Business One is speciaal ontworpen om kleine en middelgrote ondernemingen in elke branche te ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.