Award hoogste score klanttevredenheid 2017 voor Domani Business Solutions

Voor de vijfde keer wint Domani Business Solutions de Award hoogste score klanttevredenheid.

Venlo, 16 april 2018 – Tijdens de SAP Award uitreikingen in Barcelona ontving Domani Business Solutions dit jaar van SAP wederom de Award voor de hoogste klant-tevredenheid.

Domani Business Solutions ontving de prestigieuze Award voor “Hoogste klant-tevredenheid” van alle SAP Business One partners en behaalde hiermee veruit de hoogste scores. Eerder ontving het team deze award al vier keer op een rij.

“De hoogste klant-tevredenheid award is een van de SAP-Awards die partners kunnen winnen in een jaar. Tevreden klanten zijn voor ons een elementair meetpunt en dragen bij aan onze aanhoudende groei in de markt”, aldus Marc Tiggeler, Channel Manager SAP Business One Benelux.

 

De scores voor het succesvol uitvoeren van implementaties, het leveren van de service en nakomen van haar afspraken waren bij Domani Business Solutions uitmuntend. Ook in 2012, 2013, 2014 en 2015 behaalde Domani Business Solutions hierin veruit de hoogste scores, waarbij in 2015 ook de Gold SAP Quality Award werd bereikt.

“Ik kan het niet vaak genoeg herhalen; tevreden klanten zijn het belangrijkste wat er is voor ons.”, zegt Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Ik ben dan ook heel trots op ons team met het voor de vijfde keer behalen de hoogste klant-tevredenheid. Het mogen ontvangen van deze speciale Award is een mooie beloning voor onze dagelijkse inzet.”