SAP Award voor Domani Business Solutions

sap-awards-domani-2017

SAP Award voor Domani Business Solutions

Domani Business Solutions behaalt wederom de hoogste scores voor klanttevredenheid

Venlo, 16 april 2016 – Tijdens de SAP Award uitreikingen in Barcelona ontving Domani Business Solutions dit jaar van SAP wederom de Award voor de hoogste klant-tevredenheid.
Domani Business Solutions ontving de prestigieuze Award voor “Hoogste klant-tevredenheid” van alle SAP Business One partners ne behaalde hiermee veruit de hoogste scores. Eerder ontving het team deze award al vier keer op een rij.

“De hoogste klant-tevredenheid award is een van de SAP-Awards die partners kunnen winnen in een jaar. Tevreden klanten zijn voor ons een elementair meetpunt en dragen bij aan onze aanhoudende groei in de markt”, aldus Marc Tiggeler, Channel Manager SAP Business One Benelux.

De scores voor het succesvol uitvoeren van implementaties, het leveren van de service en nakomen van haar afspraken waren bij Domani Business Solutions uitmuntend. Ook in 2012, 2013, 2014 en 2015 behaalde Domani Business Solutions hierin veruit de hoogste scores, waarbij in 2015 ook de Gold SAP Quality Award werd bereikt.

“Ik kan het niet vaak genoeg herhalen; tevreden klanten zijn het belangrijkste wat er is voor ons.”, zegt Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Ik ben dan ook heel trots op ons team met het voor de vijfde keer behalen de hoogste klant-tevredenheid. Het mogen ontvangen van deze speciale Award is een mooie beloning voor onze dagelijkse inzet.”

 

SAP-award-klanttevredenheid-2017

 

Over Domani Business Solutions

Domani Business Solutions uit Venlo is een SAP Gold Partner met bijna 30 jaar SAP-kennis en MKB-ervaring welke zich richt op MKB-bedrijven in de Benelux en internationale SAP Subsidiary Roll-outs. Domani Business Solutions is SAP VAR-partner voor SAP S/4 HANA, SAP Business byDesign, SAP Business One, SAP Sports, SAP IoT Leonardo, SAP Hybris CEC en SAP Cloud in de Benelux en actief in branches zoals (groot)handel, productie, service & onderhoud, retail, healthcare en sports & entertainment. Domani Business Solutions werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde medewerkers met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van het juiste SAP-systeem, geheel afgestemd op de klant. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen eerder al in 2005, 2006, 2007, 2010 en 2015 “SAP Partner of the Year” Awards voor meest succesvolle Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. In 2012, 2013, 2014, 2015 en 2017 behaalde het team de hoogste klant-tevredenheid voor SAP Business One, waarbij in 2013 en 2015 over alle SAP-partners. Voor 2014 ontving de SAP Benelux Award voor beste innovaties op Cloud, Mobile en HANA en in 2015 ontving Domani Business Solutions tevens de GOLD SAP Quality Award voor Innovaties. Voor meer informatie kunt u terecht op  www.domani-bs.com, www.subsidiaryconcept.com en www.domani-cloud.com

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/netherlands

*** Noot voor de redactie ***

Voor meer informatie over dit bericht:

Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: +31 (0)77 744 00 55
E: luc.van.alphen@domani-bs.com

 

Lees hier het vorige persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.