Domani SAP-Backup diensten

powered by SEP

Het hebben van een goede en vooral bruikbare back-up wordt steeds belangrijker. Uw hardware kan uitvallen, een virus kan uw omgeving besmetten, een hack-aanval kan uw organisatie stil leggen. Ook in de cloud! Maar wat zijn uw concrete mogelijkheden indien u deze echt nodig heeft? Hoe lang duurt het voordat uw organisatie weer up-and-running is? Hoeveel data heeft u dan verloren?

De Domani Backup-Online oplossingen ontzorgen u volledig en beperken uw mogelijke schade tot een uiterst minimum!

Wij bieden u op basis van SEP-software (ruim 30 jaar ervaring in backup en recovery) een volledige oplossing, op maat van uw behoefte. In overleg met u stellen wij de gewenste backup-parameters in en borgen wij de verschillende mogelijkheden van uitval. Uitval door hardware kent immers andere recovery-eisen ten opzichte van een virus of zelfs een hack-aanval. Hierdoor wordt het dataverlies tot een uiterst minimum beperkt, zelfs tot slechts enkele minuten.

Vervolgens bieden wij u binnen onze totaal-oplossing een volledige beveiligde data-opslag. Uiteraard buiten uw eigen locatie, want wat als u door brand wordt getroffen. Hierbij garanderen wij u een 100% data-security! Deze opslag wordt vervolgens meegenomen binnen onze eigen standaard backup-faciliteit, waardoor er ook hierop een extra borging wordt gefeliciteerd.

De backup-software controleert automatisch de gemaakte backup. Echter dit is nooit een volledige garantie! Wij adviseren u daarom 1 keer per jaar een volledige restore-test uit te voeren. Deze dienst is opgenomen binnen de Domani Backup Online, waarbij onze specialisten de volledige restore voor u uitvoeren en waarna u de werking van de restore zelf kunt ondervinden. Is de restore volledig naar wens uitgevoerd, kunt u met een gerust hart verder met uw eigen business!

Tot slot rest er een laatste vraag, in geval u echt getroffen wordt door een calamiteit en uw systeem niet meer voor uw organisatie beschikbaar is: op welk systeem plaatsen wij uw backup terug? Ook hier heeft de Domani Backup Online een antwoord op! Binnen de aangeboden diensten kunt u de keuzen maken voor een zelf te organiseren faciliteit, een gedeelde beschikbare omgeving of een full-time beschikbare omgeving. Wij passen ons graag aan op uw behoefte!

GROOTS IN OPEN SOURCE BACKUP

Domani SAP Backup Online is gebaseerd op SEP-software, een pionier op het gebied van informatiebeveiliging en geschikt voor cross platform data backup. De toepassing integreert verschillende informatiebeveiligingstechnologieën in één backup software. Deze oplossing wordt erkend als een van de meest betrouwbare en snelste backup oplossingen van dit moment.

Domani Backup Online is ontwikkelt vanuit een open gedachte en biedt een complete backup-, restore- en recovery oplossing voor uw verschillende type IT-omgevingen, waaronder de borging van uw SAP-systeem; het kloppend hart van uw organisatie!

Backup-en-Restore
sap-s4hana-cloud-device

Voordelen voor SAP HANA gebruikers

SAP is wereldleider op het gebied van ERP-software. Snelle analyses, accurate innovatie en gestroomlijnde transactieverwerking maakt SAP HANA het meest gezochte in-memory platform op de markt.

SAP HANA wordt niet alleen geprezen voor het in-memory computing vermogen, maar ook voor haar back-up en het herstel van data. De gecertificeerde backup oplossing, Sep is ideaal voor zowel het MKB als grote bedrijven.

  • Consistente applicatie back-ups
  • Geïntegreerd media management
  • Geïntegreerd capaciteitsbeheer
  • Back-up en herstel, native geïntegreerd in SAP HANA studio
  • Elimineert 90 procent van de overbodige data met deduplicatie

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.