sap business By Design      #1 ERP CLOUD OPLOSSING

Stuur uw gehele bedrijf aan met slimme ERP-software in de cloud!
Wilt u groeien en concurreren zonder toename van complexiteit en kosten? Beheer uw bedrijf dan met één ERP-cloud oplossing speciaal
voor groeiende, middelgrote bedrijven.
plan vrijblijvend een afspraak

S A P   B U S S I N E S S   B Y D E S I G N 

De nummer 1 ERP voor groothandel & distributie!

SAP Business ByDesign is bij uitstek geschikt voor groothandelsbedrijven die snel moeten reageren op veranderingen, die nieuwe markten willen aanboren en innovatief moeten zijn met services, sales en business modellen. De cloud software is makkelijk schaalbaar en de kosten zijn voorspelbaar. U kunt op elk moment nieuwe gebruikers en extra functionaliteit toevoegen. En dat zonder eigen kostbare IT-afdeling.

SAP Business ByDesign is een “native” cloud oplossing die wordt gemanaged, gemonitord en onderhouden door SAP experts in zorgvuldig beveiligde datacenters.

Zo kunt u zich richten op uw business – en niet op IT. De SAP Business ByDesign software gebruikt een geavanceerd cloud platform dat superieure performance, stabiliteit, veiligheid en gebruiksgemak biedt.

Domani_businessbydesign_landing
Domani_businessbydesign_landing

Transformeer uw bedrijf

Een ERP-cloudoplossing voor al uw processen. Speciaal voor snelgroeiende, middelgrote bedrijven die willen opschalen zonder dat de complexiteit toeneemt. Koppel elke afdeling van uw bedrijf aan intelligente analytics en best practices.

  • Slim cloud ERP: stroomlijn uw end-to-end processen
  • Directe meerwaarde: flexibiliteit om snel te kunnen reageren op nieuwe mogelijkheden
  • Bedrijfsimpact: realtime analytics om de winst en efficiency te vergroten

F U N C T I E S   E N   K E N M E R K E N

Sap top 3

Onderstaand treft u 3 redenen om te kiezen voor SAP Business ByDesign en Domani Business Solutions:

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: 2x  Gold SAP Quality en EMEA SAP Quality Award, 5x Hoogste SAP klanttevredenheid, SAP Partner van het Jaar, SAP Beste Innovatie Partner en
SAP Beste HANA Partner.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.