D2: SAP HANA – Wat betekent het voor uw bedrijf?

D2 Wat betekent SAP HANA voor een bedrijf

SAP HANA – Wat betekent het voor uw bedrijf?

Lees hier de specifieke kenmerken van HANA B1H die niet beschikbaar zijn in de SQL Server-omgeving of zelfs in de hybride aanpak van B1A.

Voorraad controle in real-time

Voorraad is altijd een keyfactor voor elk bedrijf, of het gaat om grondstoffen afgewerkte goederen, inkoop- of verkoopcyclus. B1H introduceert een nieuwe functie genaamd Available to Promise Check, dit biedt een transparantie weergave. Inventarisatie wordt dynamisch berekend, of u een product nu aan een klant heeft beloofd of niet, on-demand of in-hand zonder vooraf te berekenen.

 Dashboard

B1H biedt 4 out of the box Dynamic Dashboards, maar afgezien van dat heeft het de mogelijkheid om Crystal Dashboard Designer in te bouwen.

SAP heeft vooraf gedefinieerde semantische lagen ontwikkeld om snelle content ontwikkeling op basis van afmetingen en maatregelen mogelijk te maken. Gebruikers kunnen deze interactieve widgets aan hun bijbehorende documenttypen koppelen.

Geldstroom

B1H biedt een dynamische functie van Cash Flow Forecast, waarmee u direct cashflow kunt aanpassen op basis van bepaalde criteria zoals marketing documenten of verzekerde transacties. Het systeem verzamelt automatisch alle relevante bedrijfsactiviteiten, zoals offertes, open orders, verkoop mogelijkheden in real-time en stelt gebruikers in staat om een ​​360-graden overzicht te krijgen.

Leveringsschema

In het leveringsschema kunt u de open verkoop orders bekijken in een  Dynamic Drag & Drop. Hierin kunt u de open orders herstructureren en planners kunnen de hoeveelheden van een order splitsen en samenvoegen in meerdere leveringen of de hoeveel-heden van één open order naar een andere verplaatsen om te voldoen aan de dringende eis van de klant.

 Mobiele applicaties

De Enterprise Search, Pervasive Analytics, Cash Flow Forecast, Available to Promise en Delivery Scheduling zijn toegevoegd aan de bestaande SAP Mobile App die bij elke B1H licentie inbegrepen is.

 

Enterprise Search

De nieuwe Enterprise-zoektechnologie bootst de meest populaire zoekmachines van het web na en biedt een volledige 32-key text search. Gebruikers kunnen dynamische filters en drill-down toepassen, terwijl ze nog steeds voldoen aan het gegevensbeveiligingsbeleid die is ontworpen door SAP B1 Implementatie Partners.

Interactieve analyse

B1H gebruikt dezelfde semantische lagen als in een Microsoft Excel / Pivot-gebaseerde rapportage oplossing. Gebieden als: document/inventarisatie, kostencentra, winst en verlies, liquiditeit, begroting, verkoopmogelijkheden, omzet en inventaris en omzet hebben vooraf gedefinieerde semantische lagen. Daarnaast kunnen SAP B1-gebruikers ook hun eigen lagen ontwikkelen. Open hiervoor het tabblad interactieve analyse (in de linker of bovenste menustructuur van SAP Business One HANA B1H) en definieer een datastructuur en ontwikkel en/of publiceer uw eigen data-kubussen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.