SAP Business One HANA – Wat betekent het voor uw bedrijf?

D1 SAP Business One HANA - Wat betekent het voor uw bedrijf

SAP Business One HANA – Wat betekent het voor uw bedrijf?

SAP Business One is een van de meest populaire ERP-systemen gericht op het MKB. Conventioneel wordt SAP Business One voornamelijk gebruikt in Windows Environment met Microsoft SQL Server met RDBMS kern. Met behulp van SAP Business One zette het MKB deze oplossing alleen in voor het Back Office Proces en Accountmanagement. Maar op vandaag groeien de databasegroottes uit naar Terabytes en het MKB wordt steeds afhankelijker van inzichten uit real-time analytics (Rapporten en Dashboards), welke de SQL Server niet kan leveren. SAP heeft speciaal voor deze situaties in het MKB SAP Business One HANA (SAP B1H) ontworpen. 

Lees hier hoe SAP Business One HANA (SAP B1H) een bedrijf efficiënter kan maken. SAP B1 aangedreven door SAP HANA is verkrijgbaar bij SAP B1 8.82. Het bevat verbeteringen en toevoegingen speciaal ontwikkeld voor het MKB. SAP ontwikkelde HANA als een in-memory database platform dat gebruik maakt van innovatieve technieken om gegevens van de klant op te slaan. SAP HANA is ontwikkeld met als doel om zeer grote hoeveelheden gerelateerde data te verwerken met ongekende snelle prestaties en daardoor zeer geschikt voor het MKB.

Waarom gebruik maken van HANA met SAP B1

1. Bestaande SAP Business One klanten gebruiken hun SQL Server als hun primaire database, terwijl HANA kan worden gebruikt met SAP Business One Analytics, genaamd B1A, die hen in staat stelt om de gewenste snelheid en prestaties te verkrijgen voor rapportagevereisten zoals interactieve analyses, crystal dashboards en voor bedrijfsonderzoek.

2. Nieuwe en upgradende klanten van SAP Business One die opzoek zijn naar snelheid en goede prestaties in hun SAP Business One-omgeving, kan SAP Business One-versie voor SAP HANA worden gebruikt. Net als B1A biedt B1H superieure prestaties, evenals een groot aantal nieuwe functies. Terwijl SAP nieuwe functies voor dit meer schaalbare platform introduceert, zijn nieuwe functies al in B1H geïntroduceerd die niet beschikbaar zijn in SAP Business One die op Microsoft SQL Server draait en sommige functies zijn zelfs niet beschikbaar in B1A.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.