SAP Business One voor wie?

SAP Business One is een betaalbare, geïntegreerde ERP oplossing ontworpen om de groei van uw organisatie mogelijk te maken. SAP Business One is geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemingen grote ondernemingen met dochterondernemingen.

SAP Business One biedt één eenvoudige oplossing voor het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen, levert real-time informatie en draagt bij aan de algemene bedrijfsresultaten.

SAP Business One Domanibs
Plan vrijblijvend een afspraak

Wat zijn de kost componenten van een SAP Business One implementatie?

De kosten van een SAP Business One implementatie voor uw bedrijf zijn afhankelijk van vijf belangrijke keuzes:

1. Welke deployment modellen zijn er beschikbaar?

SAP Business One is beschikbaar als on-premise of als een cloud oplossing. De beslissing om SAP Business One te implementeren op uw eigen infrastructuur of via een gehost platform is afhankelijk van de specifieke eisen van uw bedrijf, systeem investeringen en uw langetermijndoelstellingen.

2. Welke soorten licentie types zijn er?

Er zijn vier licentie gebruikerstypen voor SAP Business One, elk met een specifieke mate van functionaliteit. De sales consultants van Domani Business Solutions adviseren uw graag welke licentietypen u nodig heeft op basis van uw situatie.

3. Professionele dienstverlening

Het succesvol implementeren van SAP Business One is mensenwerk, zowel in de aanloop naar het besluit als tijdens de realisatie van het project. Voor het uiteindelijk beoogde resultaat in de steeds complexere omgeving is natuurlijk een gestructureerde manier van werken belangrijk, maar de mens maakt het verschil. Een betrokken en ervaren SAP Business One partner met gedegen kennis van de toegepaste software, de branche en de bedrijfsprocessen zorgt voor een resultaatgerichte en pragmatische werkwijze die aansluit bij de wens van iedere onderneming om maximaal rendement uit de investering te halen.

4. Hardware

SAP Business One is ontworpen voor het MKB. Als gevolg daarvan ondersteunt de applicatie naast Microsoft Windows server in combinatie met MS SQL Server, ook de in-memory technologie SAP HANA op basis van Linux.

Voor een uitgebreid advies van de SAP Business One systeemvereisten kunt u contact opnemen met een SAP specialist van Domani Business Solutions.

5. Onderhoud en support

SAP Business One wordt ondersteund in meer dan 150 landen en in meer dan 30 talen. Vraag naar onze scherpe (global) support condities van Domani Business Solutions.

Plan vrijblijvend een afspraak

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?
Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.


SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.