SAP Business One: Pick en Pack Manager

Meer opties bij Pick & Pack Manager

De Pick en Pack manager in SAP Business One automatiseert de verwerking van de paklijsten voor de verkooporders, productieorders en facturen op een ordelijke manier. Van het maken van paklijsten tot het verpakken van items voor verzending met toebehorende leverings-documenten. Tevens wordt de voorraad automatisch gereserveerd.

 

Een van de belangrijkste mogelijkheden van de Pick en Pack Manager is de flexibele selectiecriteria waarmee u de lijsten genereert die u nodig heeft. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en grotere nauwkeurigheid. SAP Business One is uitgebreid met de mogelijkheid om door de gebruiker gedefinieerde velden als selectiecriteria toe te wijzen:

 

 

Beschikbaar in SAP Business One 9.2, versie voor

SAP HANA en SAP Business One 9.2.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van SAP’s ERP-oplossingen.

SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. Wilt u meer tips en tricks lezen bekijk dan onze nieuwsberichten pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.