SAP Business One team Produmex gaat samen met Domani Business Solutions

Het SAP Business One team van Produmex gaat samen met Domani Business Solutions

Persbericht
Venlo 1 mei 2021

SAP-dienstverlener Domani Business Solutions wordt, per 1 mei 2021, verantwoordelijk voor het SAP Business One Produmex-team van Boyum. Hiermee sluiten medewerkers en SAP-klanten van Produmex zich aan bij het portfolio van Domani Business Solutions.

Produmex WMS is het Warehouse Management Systeem van Boyum waarmee SAP Business One gebruikers hun logistieke processen beheersen en magazijnen ondersteunen. De oplossing ondersteunt de toeleveringsketen van bedrijven waarmee snelheid, wendbaarheid, traceerbaarheid en het tijdig leveren van goederen gewaarborgd wordt. Mede door barcode scanning, een standaard onderdeel van de WMS oplossing, behalen gebruikers enorme tijdswinst.

Per 1 mei gaat het team, wat binnen Boyum verantwoordelijk was voor implementaties en support van SAP Business One en Produmex WMS, samen met Domani Business Solutions. Hiermee wordt de expertise van WMS en Beas binnen het team van Domani Business Solutions nog verder uitgebreid, waardoor alle Produmex SAP Business One klanten in de Benelux profiteren van een nog bredere kennis over SAP Business One en SAP HANA.

Domani Business Solutions

Het team van Domani Business Solutions is als ICT-dienstverlener sinds eind 2003 actief met SAP Business One in de Benelux. Deze SAP Gold Partner was betrokken bij honderden implementaties, bekend om innovatieve prestaties en won diverse SAP-Awards waaronder van partner van het jaar, hoogste klanttevredenheid en SAP Quality Awards. Ook implementeerde het bedrijf, als eerste in de wereld, SAP Business One on HANA.

Door het samen gaan van het SAP Business One team van Produmex en Domani Business Solutions kunnen klanten ook in de toekomst rekenen op de allerbeste service bij vraagstukken over WMS en Productie in combinatie met SAP Business One.