#1 ERP oplossingen voor het MKb

SAP voor midden en kleine bedrijven

SAP biedt volledige ERP oplossingen voor uw bedrijfsvoering en is tot in detail geheel naar eigen wens binnen de standaard software in te richten. SAP ERP voor het MKB is toepasbaar in ruim 150 landen en wordt standaard uitgeleverd met ruim 30 talen, zonder beperking van het aantal te gebruiken administraties.

plan vrijblijvend een afspraak

S A P   B U S S I N E S S   O N E 

ERP-software voor kleine ondernemingen

Krijg meer controle over uw bedrijf of dochteronderneming met SAP Business One. Deze beheersoftware voor kleine ondernemingen verbindt en stroomlijnt uw processen en groeit met u mee.
Domani_mkb_landing

B E L A N G R I J K E   V O O R D E L E N

Sap top 10

Onderstaand treft u 10 redenen voor het MKB aan om te kiezen voor SAP en Domani Business Solutions:

SAP_Partner_OpenEcosystem_R

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties:

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: 2x  Gold SAP Quality en EMEA SAP Quality Award, 5x Hoogste SAP klanttevredenheid, SAP Partner van het Jaar, SAP Beste Innovatie Partner en
SAP Beste HANA Partner.

B L O G

Domani nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws rondom Domani Business Solutions & SAP.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.