SAP Business One, ERP software voor MKB

SAP Business One is een betaalbare en gebruiksvriendelijke ERP oplossing voor het MKB, de groothandel, productie en dienstverlening. Domani Business Solutions is vanaf de start in 2003 specialist in SAP Business One. Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek de voordelen van SAP ERP software voor uw groothandel.

plan vrijblijvend een afspraak

E R P  S O F T W A R E

SAP BUSINESS ONE ERP software voor MKB

SAP Business One is vanaf de start in 2003 dé specialisatie van Domani BS. SAP Business One biedt u een volledige ERP oplossing voor uw bedrijfsvoering. De standaard ERP software is tot in detail geheel naar eigen wens in te richten waarbij u uw huidige data eenvoudig kunt implementeren. De oplossing dekt al uw kernprocessen, inclusief CRM en e-commerce. Tevens, biedt SAP Business One de mogelijkheid tot het draaien van uw management rapportages. Deze betaalbare en gebruiksvriendelijke ERP software is uitermate geschikt voor het MKB, de groothandel, productie en dienstverlening.

plan vrijblijvend een afspraak

# 1  M K B  E R P  S O F T W A R E

SAP Business One = 100% User Experience

SAP Business One is vanaf de start in 2003 dé specialatie van Domani BS. SAP Business One biedt u een volledige oplossing voor uw bedrijfsvoering.

M O G E L I J K H E D E N

Functies en kenmerken van SAP Business One

FINANCIEEL MANAGEMENT

Vele financiële rapportages, waaronder cashflow, BTW aangifte en ICL kwartaalopgave.

SAP Business One heeft een volledige integratie van logistieke en financiële processen. Mogelijkheid voor het werken met analytische waardes zoals kostenplaatsen, projectcodes en of branches.

KLANTBEHEER (CRM)

Compleet Klantbeheer voor het maken van offertes, orders en raamovereenkomsten. Vastleggen en beheren van sales opportunities. Uitgebreide mogelijkheden voor het vastleggen van prijsafspraken en prijslijsten. Standaard overzichten op basis van rayon, branche, klant en artikel(groep) of zelf gedefinieerde waardes & tabellen.

BUSINESS INTELLIGENCE

SAP Business One geeft snelle, eenvoudige toegang tot intuïtieve bedrijfsinformatie (BI), analyses en rapportages. De standaard meegeleverde KPI’s, dashboards en krachtig geïntegreerde BI tools geven een volledig 360 graden inzicht van alle bedrijfsprocessen.

LOGISTIEK

Volledig voorraadbeheer & besteladvies (MRP) op basis van verkoopprognoses, orders, bestellingen en parameters. Ondersteuning van het pick & pack proces.

Uitgebreide functionaliteit voor het maken van lay-outs zoals (elektronische) facturen, leverbonnen en export documenten.

MOBIELE TOEGANG

Mobiele toegang tot alle relevante informatie binnen uw organisatie via browser, tablet of smartphone. Via uw iPhone of iPad kunt u direct & real-time voorraadniveaus controleren en heeft u toegang tot gedetailleerde informatie van uw klanten. De mobiele app van SAP Business One verschaft volledige toegang tot de informatie die je nodig hebt om je bedrijf te runnen vanaf elke locatie en op elk moment.

PRODUCTIEPLANNING

Automatisch genereren van productieorders,
beheren van stuklijsten, batches en serienummers. Volledig geïntegreerd met voorraadbeheer en financieel. Beheren van prognoses en geavanceerde productie planning

plan vrijblijvend een afspraak

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: 2x  Gold SAP Quality en EMEA SAP Quality Award, 5x Hoogste SAP klanttevredenheid, SAP Partner van het Jaar, SAP Beste Innovatie Partner en
SAP Beste HANA Partner.

 

B L O G

Domani nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws rondom Domani Business Solutions & SAP.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.