Take your business to the next level of performance with SAP HANA.

SAP HANA biedt prestaties voor grote bedrijven voor
MKB prijzen

SAP HANA is een in-memory computing-platform welke database, applicatie verwerking en integratie van diensten combineert op een enkel platform. HANA versterkt uw SAP B1-oplossing met een aantal handige functies.

plan vrijblijvend een afspraak

S A P   H A N A 

WAT IS IN-MEMORY TECHNOLOGY?

Door het plaatsen van de database direct in het geheugen van de server, in plaats van op de harde schijf, wordt zowel de snelheid voor de operationele verwerking van processen, als ook de reactiesnelheid bij complexere rapportages sterk verhoogd.

Daarmee wordt voorkomen dat (indien relevant) nu en bij verdere groei, en/of extra complexe rapportages performance issues worden waargenomen ten opzichte van een SQL-database.

Dit is niet ERP-systeem afhankelijk, maar gerelateerd aan de (maximale) performance mogelijkheden van een Microsoft SQL-database. Ook latere investeringen voor extra zware hardware ten behoeve van de SQL-server worden hierdoor voorkomen.

Domani_saphana_landing

F U N C T I E S   E N   K E N M E R K E N

Sap top 3

Onderstaand treft u 3 redenen om te kiezen voor SAP HANA en Domani Business Solutions:

Toekomst vast & Schaalbaar

Geen compromis op het vlak van prestaties, ook al stijgt het aantal gebruikers met toegang tot de applicatie.

SAP HANA® =
Self-service Bi

Verhoog de productiviteit van uw medewerkers: stel hen in staat om real-time standaard- en ad-hoc- rapporten smen te stellen, volledig zelfstandig zonder externe of interne ICT diensten.

Analyses en rapportage

Op basis van voortdurend bijgewerkte gegevens creëert u makkelijk zelf rapporten met SAP Business One. En dat in slechts enkele seconden. Bovendien kunt u ‘wat als?’-analyses uitvoeren met de gegevens die u het vaakst gebruikt.

Intelligente voorraad prognose

Deze statistische voorraad forecasting functie maakt gebruik van SAP Business One-gegevens en het algoritme bevat trends en seizoensgebonden factoren.

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: 2x  Gold SAP Quality en EMEA SAP Quality Award, 5x Hoogste SAP klanttevredenheid, SAP Partner van het Jaar, SAP Beste Innovatie Partner en
SAP Beste HANA Partner.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.