SAP HANA®

SAP HANA biedt prestaties voor grote bedrijven voor MKB prijzen

SAP HANA is een in-memory computing-platform welke database, applicatie verwerking en integratie van diensten combineert op een enkel platform. HANA versterkt uw SAP B1-oplossing met een aantal handige functies

Wat is In-Memory Technology?

Door het plaatsen van de database direct in het geheugen van de server, in plaats van op de harde schijf, wordt zowel de snelheid voor de operationele verwerking van processen, als ook de reactiesnelheid bij complexere rapportages sterk verhoogd.
Daarmee wordt voorkomen dat (indien relevant) nu en bij verdere groei, en/of extra complexe rapportages performance issues worden waargenomen ten opzichte van een SQL-database.
Dit is niet ERP-systeem afhankelijk, maar gerelateerd aan de (maximale) performance mogelijkheden van een Microsoft SQL-database. Ook latere investeringen voor extra zware hardware ten behoeve van de SQL-server worden hierdoor voorkomen.

SAP HANA analytics live in actie

FUNCTIES EN KENMERKEN VAN SAP HANA

succes verhalen

Domani BS heeft vele organisaties geholpen hun processen te automatiseren & optimaliseren

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.