SAP HYBRIS C4C

VERKOOP SLIMMER, ANYTIME, ANYWHERE!

SAP Hybris Cloud for Customer

De klant staat tegenwoordig volledig centraal. Om alles van de klant zo goed mogelijk te registreren, zetten we vroeger een CRM pakket in. Echter, is een CRM pakket voldoende bestendig voor de toekomst? Het is tijd om een stap verder te zetten.

plan vrijblijvend een afspraak

S A P   H Y B R I S   C L O U D   F O R    C U S T O M E R

De voordelen van SAP Hybris

Hybris-oplossingen zijn gebaseerd op gegevens en zijn bovenal veilig en gebruiksvriendelijk. Maar dat is niet alles: ze zijn ook krachtig en bieden real-time inzichten en automatisering, die communicatie met uw klanten in alle aspecten vereenvoudigen en verrijken. Anticipeer op de behoeften van de gebruiker, beperk complexiteit, lever persoonlijke ervaringen en beheer uw inkomsten. Dit alles is mogelijk met het gemak en de flexibiliteit van de cloud. Het is zelfs modulair, zodat u de oplossing op uw eigen tempo kunt implementeren.

Domani_saphybris_landing

F U N C T I E S   E N   K E N M E R K E N

Sap top 6

Onderstaand treft u 6 redenen om te kiezen voor SAP Hybris Cloud for Customer en Domani Business Solutions:

Een beter resultaat door transparante en real-time inzicht in jouw klant en afgesproken service!

SAP Hybris Cloud voor Sales helpt verkoopteams bij het beheren van leads en opportunities, het uitvoeren van belangrijke activiteiten, om kansen te zien, weten wie de belangrijkste beïnvloeders zijn en houdt prestaties bij.

Slimmer verkopen. Relevant zijn.
Handel overal ter wereld sneller met SAP Hybris Cloud for Sales!

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.