SAP Business one mobile app

Key features 

– Ontvang waarschuwingen bij incidenten, zoals afwijkingen van goedgekeurde prijzen, kredietlimieten of gerichte brutowinst.

– Visualiseer belangrijke informatie over uw bedrijf in realtime met rapporten en interactieve dashboards.

– Creëer, bewerk of bekijk uw verkoopkansen, offertes en orders en handel service call activiteiten af.

– Beheer uw contacten en activiteiten; alle informatie wordt  gesynchroniseerd met SAP Business One en uw agenda op alle apparaten.

– Houd voorraadniveaus in de gaten en ontvang productdetails waaronder in- en verkoopprijzen en foto’s.

Opmerking: Als u de mobiele app van SAP Business One met uw eigen bedrijfsgegevens wilt gebruiken, moet u SAP Business One als back-end systeem gebruiken.

Connect de buitendienst met SAP Business One, klanten & collega’s

Werk vol vertrouwen met de intuïtieve mobiele app van coresystems, om uw kennis op elk moment, op elke locatie up-to-date te houden.

Enterpryze apps

Krijg onderstaande functionaliteiten en nog veel meer voor een lage maandelijkse prijs

verkoop

Het creëren van nieuwe kansen, offertes of bestellingen als ze in het veld gebeuren. Houd de rest van je team bijgewerkt als potentiële nieuwe deals beginnen en dan schreeuwen over het in Enterpryze unieke social media feed.


– Enterpryze WebAPP

– Enterpryze Pipeline
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Sales

SERVICE

Met Enterpryze Service heb je alle tools die je nodig hebt om service calls on-site te voltooien. Gebruik uw mobiele apparaat om de planning te updaten en  activiteiten te controleren. Verlies nooit contact met andere teamleden en de controle op belangrijke taken.

 

– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Service
– Enterpryze Onkosten

Transport

Met Enterpryze Delivery heb je de tools die op de route nodig zijn om leveringen te verzorgen en tegelijkertijd het bewijs van aflevering vast te leggen. Plan routes effectief en herplan afhankelijk van de voortgang.

 

Enterpryze WebAPP
Enterpryze 360 ​​°
Enterpryze Delivery

Dashboard

Verschaf real-time en snel toegang tot belangrijke prestatiegegevens. Krijg direct inzicht in wat er werkelijk gaande is op basis van een set vooraf gedefinieerde dashboards.
– Enterpryze WebAPP

– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Dashboard
– Enterpryze Sales

Inkoop

Het beheer van het inkoopproces is nu nog gemakkelijker met Enterpryze & SAP Business One. Creëren en goedkeuren van interne orders zodat deze direct in SAP Business One terchtkomen. 

– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze Purchasing
– Enterpryze Expense

Financieel

Houd greep van de portemonnee in uw bedrijf. Gebruik krachtige finance tools waarmee de ouderdomsanalyse  realtime kan worden ingezien. Krijg grip op de financiën en beheer uw cashflow effectiever.

– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Credit Control

Probeer Enterpryze GRATIS voor 30 dagen

Geen verplichtingen en de 30 dagen proefperiode is volledig gratis. kosten, geen Services. Neem contact met ons op en wij zullen u laten zien hoe uw team kan werken met Enterpryze.

Neem contact op voor een Enterpryze proefperiode

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.