SAP BUSINESS ONE MOBILE APP

VERKOOP SLIMMER, ANYTIME, ANYWHERE!

SAP mobiele apps

Met de mobiele app hebt u altijd en overal toegang tot SAP Business One en SAP enterprise resource planning voor midden tot klein bedrijven.

Met de mobiele app kunnen managers, het management, verkopers en servicetechnici op de hoogte blijven van de veranderingen binnen hun bedrijf, rapporten bekijken, contacten beheren en verkoop- en serviceactiviteiten uitvoeren

plan vrijblijvend een afspraak in

S A P   M O B I L E   A P P S

Key features

– Ontvang waarschuwingen bij incidenten, zoals afwijkingen van goedgekeurde prijzen, kredietlimieten of gerichte brutowinst.

– Visualiseer belangrijke informatie over uw bedrijf in realtime met rapporten en interactieve dashboards.

– Creëer, bewerk of bekijk uw verkoopkansen, offertes en orders en handel service call activiteiten af.

– Beheer uw contacten en activiteiten; alle informatie wordt  gesynchroniseerd met SAP Business One en uw agenda op alle apparaten.

– Houd voorraadniveaus in de gaten en ontvang productdetails waaronder in- en verkoopprijzen en foto’s.

Domani_mobileapps_landing

Opmerking: Als u de mobiele app van SAP Business One met uw eigen bedrijfsgegevens wilt gebruiken, moet u SAP Business One als back-end systeem gebruiken.

sapmobileapp-telefoons-domanibs

#1   F I E L D S E R V I C E   A P P

Mobiliteit is een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Dit is de drive voor coresystems om de beste fieldservice app ter wereld te ontwikkelen. Het uitrusten van uw field service team met de nieuwste mobiele apparaten is slechts het begin!

Klanttevredenheid is de # 1 methode om te bepalen of uw organisatie succesvol is. Daarom heeft Coresystems haar field service app ontwikkeld met  een geweldige gebruikerservaring. Coresystems heeft bij de ontwikkeling vooral de gebruiker in het achterhoofd gehouden zodat er weinig tot geen leercurve is voor eindgebruikers.

Direct betalingen ontvangen via Chip, Magstripe of NFC 

De coresystems field service app laat technici facturen of werkorders genereren en kan ter plaatste direct de betaling innen. Coresystems heeft in samenwerking met SumUp, de # 1 EMV-terminal in Europa betalingen via chip, magneetstrip kaarten en NFC contactloze betalingen mogelijk gemaakt.

Connect de buitendienst met SAP Business One, klanten & collega’s

Werk vol vertrouwen met de intuïtieve mobiele app van coresystems, om uw kennis op elk moment, op elke locatie up-to-date te houden.

Duidelijke taken

Controleer de status van een taak met slechts een klik op het scherm, inclusief de huidige, toekomstige of zelfs voltooide taken.

Operationele efficiëntie

Geniet van een hoger percentage van klanttevredenheid door betere, efficiëntere bedrijfsvoering en werkprocessen.

On en offline

Met de Coresystems field service app kun je zowel online als offline werken. Zodat uw buitendienst monteurs altijd volledig op de hoogte zijn.

#1   S A P   B U S I N E S S   O N E    A P P

SIMPEL – ONLINE – MOBIELE TOEGANG TOT SAP BUSINESS ONE

SAP toegang voor
elke medewerker

Er zijn Enterpryze apps ontwikkeld voor verkoop, service, Inkoop, Financeel, onkostenvergoedingen & dashboarding.

SAP Business One
Mobile app

vanaf € 9,95 per gebruiker per maand

KRIJG ONDERSTAANDE FUNCTIONALITEITEN EN NOG VEEL MEER
VOOR EEN LAGE MAANDELIJKSE PRIJS

Verkoop

Het creëren van nieuwe kansen, offertes of bestellingen als ze in het veld gebeuren. Houd de rest van je team bijgewerkt als potentiële nieuwe deals beginnen en dan schreeuwen over het in Enterpryze unieke social media feed.
– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze Pipeline
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Sales

Service

Met Enterpryze Service heb je alle tools die je nodig hebt om service calls on-site te voltooien. Gebruik uw mobiele apparaat om de planning te updaten en  activiteiten te controleren. Verlies nooit contact met andere teamleden en de controle op belangrijke taken.
– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Service
– Enterpryze Onkosten

Transport

Met Enterpryze Delivery heb je de tools die op de route nodig zijn om leveringen te verzorgen en tegelijkertijd het bewijs van aflevering vast te leggen. Plan routes effectief en herplan afhankelijk van de voortgang.
– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Delivery

Dashboard

Verschaf real-time en snel toegang tot belangrijke prestatiegegevens. Krijg direct inzicht in wat er werkelijk gaande is op basis van een set vooraf gedefinieerde dashboards.
– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Dashboard
– Enterpryze Sales

Inkoop

Het beheer van het inkoopproces is nu nog gemakkelijker met Enterpryze & SAP Business One. Creëren en goedkeuren van interne orders zodat deze direct in SAP Business One terchtkomen.

– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze Purchasing
– Enterpryze Expense

Financieel

Houd greep van de portemonnee in uw bedrijf. Gebruik krachtige finance tools waarmee de ouderdomsanalyse  realtime kan worden ingezien. Krijg grip op de financiën en beheer uw cashflow effectiever.

– Enterpryze WebAPP
– Enterpryze 360 ​​°
– Enterpryze Credit Control

PROBEER ENTERPRYZE 30 DAGEN gratis

Geen verplichtingen en de 30 dagen proefperiode is volledig gratis. kosten, geen Services. Neem contact met ons op en wij zullen u laten zien hoe uw team kan werken met Enterpryze.

Neem contact op voor een enterprize proefperiode

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.