SAP QUALITY AWARD MET ALLEGO EN DOMANI BUSINESS SOLUTIONS

Eerste keer dat een SAP Business One project deze prestigieuze waardering ontvangt

Venlo – 17 september 2015 – Tijdens de jaarlijkse SAP Quality Award uitreiking heeft SAP haar erkenning uitgesproken over de excellente SAP-projecten welke de beste kwaliteit in planning en uitvoering kende, en daarmee significante waarde hebben toegevoegd aan hun organisaties. SAP-klant Allego en SAP-partner Domani Business Solutions hebben de finale weten te bereiken met innovatieve cloud-oplossingen tijdens de implementatie van SAP Business One on HANA en de Mobile toepassing.

Dit is de eerste keer dat een implementatie van SAP Business One deze prestigieuze waardring weet te verwerven. Allego en Domani Business Solutions ontvingen dit grote compliment in de categorie Innovatie. Door de toepassing van de beste mix van alle beschikbare innovaties wisten de teams dit niveau te bereiken.

De implementatie bestond uit SAP Business One met de volledige SAP HANA InMemory database, toepassing van hosting en cloud en de eerste Coresuite Mobile implementatie op SAP HANA wereldwijd. In 2012 implementeerde Domani Business Solutions al als eerste in de wereld SAP HANA en voor 2014 ontving Domani Business Solutions van SAP de Innovatie Adoptie Award voor het succes en kwaliteit welke zij met SAP HANA heeft weten te bereiken.

Redenen voor de toekenning van de tweede plaats voor de SAP Quality Award in 2015 waren het succesvol implementeren van SAP HANA oplossingen in het MKB en bij vestigingen van de grote SAP-klanten. Domani Business Solutions wist deze uitmuntende resultaten te behalen door vast te blijven houden aan de ingezette marktstrategie en te investeren in de kennis van haar medewerkers in SAP Business One en de nieuwste technologieën van SAP.

“Vanaf de eerste dag van een project dienen de betrokken partijen als 1 team samen te werken. Dat wordt vaak vergeten.”, aldus Katja Heurckmans, CEO van Domani Business Solutions. “Natuurlijk heb je structuur en regels nodig om een implementatie van ERP succesvol te laten verlopen. Maar je hebt te maken met mensen. Een team van mensen die elkaar bij de start nog niet kennen en toch samen een opdracht moeten realiseren. Dat is waar het om gaat!”

“De klik met de aankomende klant is het geen waar wij vanaf het eerste contact naar kijken. Als je die niet hebt, is een goede samenwerking op lange termijn bijna onmogelijk.”, voegt Luc van Alphen, CCO van Domani Business Solutions, er aan toe.

“Het was een mooie uitdaging. Nieuwe technologieën en een korte doorlooptijd waren de kritische factoren in het behalen van onze kwalitatieve doelstellingen. Nu zijn we helemaal klaar voor onze toekomst.” Zegt Marc Diks, IT-manager van Allego. “Wij zijn enorm trots op het behalen van deze waardering. Onze complimenten gaan met name uit naar onze organisatie, maar zeker ook naar de teams van Domani Business Solutions en het team van SAP Business One.”

“Het partnerkanaal is voor ons van cruciale waarde. Dankzij de inzet van onze partners hebben zij de innovatiekracht van tal van organisaties weer weten te versterken. Via deze partner awards uiten wij dan ook onze waardering voor hun inzet, betrokkenheid en de successen die zij hebben bereikt” aldus Jeffrey Raskeyn, Director General Business & Partner Ecosystems.

 

—————————————————————————————————————————————————————-

Note:

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions heeft een uitstekend trackrecord op het gebied van (groot)handel, voorraad gestuurde- en klantorder gestuurde productie, logistiek, retail, zakelijke dienstverlening, onderhoud & reparatie, voedings- en chemie industrie, sports & entertainment en jarenlange ervaring met de diverse SAP systemen. Hierdoor zijn we niet alleen in staat SAP systemen te implementeren, maar kunnen wij u ook bij staan in uw vraagstukken met betrekking tot de optimalisatie van business processen. Het SAP Two-Tier model / SAP Subsidiary Concept wordt door Domani Business Solutions succesvol ingezet om wereldwijde vestigingen van de grote SAP klanten te ondersteunen met SAP Business One. Kijk voor meer informatie op www.domani-bs.nl

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen en de vestigingen van grote SAP klanten welke SAP ECC – Business Suite of Business All-in-One. Met SAP Business One kunnen managers, medewerkers, klanten en partners samenwerken aan de groei van de onderneming. Het geïntegreerde systeem biedt een breed scala aan algemene, zakelijke functies, waaronder boekhouding, logistiek, productie, service management, relatiebeheer en managementrapportages. Via het integratie platform SAP B1i is standaard de integratie met SAP ECC voorzien, alsmede de integratie naar andere applicaties – bijvoorbeeld met webshops, leveranciers, klanten, enzovoorts – toepasbaar. SAP Business One is een gebruiksvriendelijk pakket, eenvoudig te installeren en snel operationeel.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.com/businessone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.