SAP voor retail

Ontdek hoe retailers succes behalen met SAP

Next level POS systeem voor het MKB

Geef uw verkoopmedewerkers de point-of-sale (POS) functionaliteit die ze nodig hebben om optimaal te presteren. Ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven met maximaal 200 terminals, SAP
Customer Checkout-software ondersteunt alle gebruikelijke retail POS-vereisten – Betalingen, loyaliteitsmanagement, verkoopanalyse en meer.

plan vrijblijvend een afspraak

R E T A I L

LEVER REVOLUTIONAIRE EVERINGEN
MET INZICHTEN IN GEDRAG EN VRAAG

Bereik meer klanten en lever meer relevantie voor de next-gen winkelervaring met een verbonden, realtime intelligent enterprise.

Leg onuitgesproken klantbehoeften bloot, bied persoonlijke ervaringen en werk efficiënter in de retailwaardeketen met de intelligent enterprise. Die creëert u door nieuwe technologieën te koppelen aan geïntegreerde bedrijfsoplossingen.

sap-voor-service-onderhoud-domanibs-banner

Klantgerichte merchandising

 • Master Data Management voor merchandising
 • Merchandise- en assortimentsplanning
 • Merchandising intelligence
 • Productontwerp en -ontwikkeling
 • Prijzen en acties

Optimaliseer uw inkoop

 • Indirect kopen
 • Factuur- en crediteurenbeheer
 • Productinkoop
 • Handelsmerkenbeheer
 • Sourcing en contractbeheer
 • Leveranciersbeheer

Digitale supply chain

 • Prognoses, toewijzing en bevoorrading
 • Omnichannel voorraadbeheer en orderverwerking
 • Track & trace en logistieke netwerken
 • Transportbeheer
 • Magazijnbeheer
 • Yard Logistics

Omnichannel klantervaring

 • Commercebeheer en -personalisering
 • Klantenservice
 • Omnichannel verkooporderbeheer
 • Retailwinkelbeheer
retail-sap-domanibs

Omnichannel marketing

 • Eén compleet beeld van de klant
 • Op toestemming gebaseerde marketing
 • Marketinguitvoering
sap-retail-banner

SAP Retail kan het leven van eindgebruikers en IT-medewerkers sterk vereenvoudigen!

Domani business solutions & SAP Business One

Domani Business Solutions ondersteund (retail)ketens tevens ook met een kassaoplossing (software).

SAP biedt hierin één compleet geïnteresseerde totaaloplossing!

Als retail(keten) wilt u ondersteund worden met een specifieke retail software, SAP helpt u hierbij. Het distributiecenter staat middenin uw organisatie en zorgt voor het tijdig aanleveren van producten aan uw winkel(s). Tevens voor het bijhouden van uw voorraad.

Goede logistiek is niet alleen essentieel het draagt zorg bij uw gehele organisatie. Domani Business Solutions ondersteund haar klanten hierin met haar ruime expertise. In deze industrie is de complexiteit en dynamiek zeer groot en uitdagend. Dit komt mede door het aanhouden van de verschillende verkoop- en inkoopeenheden plus de emballage. Hierdoor zijn geavanceerde rapportages niet alleen een wens maar een must. Het orderproces dient voor elke vestiging of winkel eenvoudig te zijn daarbij biedt een snel en handig werkende portal de gewenste mogelijkheden voor alle retail(ketens).

TREIBAUF PEPPER IS FLEXIBEL

Het Treibauf-Pepper platform biedt wereldwijd gestandaardiseerde aansluiting naar EFT-terminals. Met de aansluiting van het SAP POS-systeem op dit platform zijn klanten niet meer afhankelijk van het land van herkomst, maar kunnen zij met SAP en Treibauf een centrale oplossing in al haar landen gebruiken.

In totaal worden meer dan 180 verschillende terminal modellen ondersteund en zijn er meer dan 70 interface protocols beschikbaar.

Er is 1 API (Application Programming Interface) tussen Cash Register en Pepper en worden er verschillende taalbindingen voor integratie mogelijk gemaakt.

Treibauf Pepper wordt ondersteunt door het O.P.I. protocol en kan worden toegepast in CITRIX / terminal server omgevingen.

Ga aan de slag met uw overstap naar een Intelligent Enterprise

Verkort de implementatietijd, verminder risico’s en maak u klaar voor uw digitale reis met de SAP Model Company for Core Retail service.
DOMANI BS + SAP =

Als Domani Business Solutions zijn we experts op het gebied van retail(keten)processen en combineren we deze kennis ervaring met de beste bedrijfssoftware van de wereld: SAP Business One, SAP Business By Design en SAP C4C.

SAP = STNDAARDEN & FLEXIBILITEIT VOOR UW RETAIL(KETENS)

In een snel veranderende omgeving als deze, is het gebruik maken van standaarden en flexibiliteit van vitaal belang! Om dat te bereiken, heeft uw retail(keten) een platform nodig dat u kunt vertrouwen en toekomst vast is.

DE CONSUMENT WIL OVERAL EN ALTIJD KUNNEN KOPEN

Dankzij de mobiele oplossingen van SAP Business One en SAP HANA worden uw klanten en winkelmedewerkers op elk willekeurig moment van de dag voorzien van realtime productinformatie en voorraad.

EMOTIE DOET KOPEN!

Winkels moeten op vandaag onderscheidend zijn. Als retailer moet u uw winkel als merk gaan bewaken en laden naar de consument. Een duidelijke winkel met een strakke focus op uw doelgroepen is een must. Beleving zorgt voor eenmaal voor emotie en emotie doet kopen!

PERSOONLIJKE AANDACHT WORDT STEEDS BELANGRIJKER

Consumenten willen voelen dat het assortiment voor hen is gecreëerd. Iedere consument is een individu met specifieke wensen en behoeften.
Ze zoeken steeds meer naar maatwerk en zijn steeds minder gevoelig voor de ‘massa’. Dit bereik u door persoonlijke benadering en uitstekende diensten/services die op hun specifieke behoeften zijn afgestemd.

Retailsoftware die helemaal is afgestemd op uw behoeften

Profiteer van realtime inzicht in uw klanten en verkooppunten, bereik klanten via alle mogelijke kanalen en
krijg de transparantie die u nodig heeft om alles te optimaliseren: van uw merchandising tot uw supply chain.
retail-sap-business-one-domanibs
retail-sap-business-one-domanibs
retail-sap-business-one-domanibs
SAP S/4HANA Retail for merchandise management

Voldoe aan de huidige eisen die de digitale economie en omnichannel retail stellen aan uw organisatie, en ondersteun al uw core retailprocessen. Met SAP S/4HANA Retail verkrijgt u inzicht in operationele retaildata en geeft u gebruikers precies de realtime informatie die zij nodig hebben. De gebruiksvriendelijke interface maakt het mogelijk om sneller knopen door te hakken en klanten een betere ervaring te bieden.

SAP Customer Activity Repository

Verbeter de vraagvoorspelling en haal het maximale uit promoties en uit uw assortiment, met SAP Customer Activity Repository. Deze applicatie brengt klantdata samen van diverse bronnen, gecombineerd met point-of-saledata, allemaal in realtime. De data wordt direct klaargemaakt voor analyse en voor gebruik in andere applicaties.

H E A L T H C A R E   S T A R T S   W I T H   IT!

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.