De SAP Run Live Truck was een groot succes!

Team SAP Run Live Truck

De SAP Run Live Truck was een groot succes!

De crewleden van de SAP Run Live Truck hebben met Internet of Things, Big Data en SAP Business One een Fleet Management & Predictive Maintenance Dashboard met succes opgeleverd!

In samenwerking met onze klant Brouwer Technology, eindklant HTM en SAP Nederland.

Wilt u meer informatie over IoT, Big Data, predictive analytics of bent u zelf met een project bezig en wilt u hulp?

Neem dan vrijblijvend contact met Domani Business Solutions op. Wij helpen u graag verder!

 

Wilt u meer lezen over de SAP Run Live Truck, bezoek dan de website.

Innoveren. Elk zichzelf respecterend bedrijf wil het doen en aan goede ideeën is zelden een tekort. Maar het in de praktijk brengen van die innovaties is een heel ander verhaal. Tijd en resources liggen nu eenmaal niet voor het oprapen. Daarom biedt SAP je de mogelijkheid om innovatie echt op de agenda te zetten.

Innovation on wheels

De SAP Run Live Truck is niets minder dan een mobiel innovatielab. Het recept? Een team van experts gaat met elkaar aan de slag om ideeën van de tekentafel naar de praktijk te brengen. Met een kick-off op maandagochtend en de presentatie van het eindproduct op vrijdagmiddag. Tot het einde van het jaar doet de truck verschillende locaties in het land aan om in één week een innovatieve visie te transformeren tot een toepasbaar prototype. Deze razendsnelle aanpak past precies binnen SAP’s missie om ideeën tot leven te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.