SAP groothandel software, de ERP oplossing voor iedere groothandel

De SAP ERP software van Domani Business Solutions biedt organisaties in de dynamisch en uitdagende groothandels en distributie branche een innovatief, schaalbaar, stabiel & toekomst vast platform. Domani Business Solutions is SAP specialist en helpt u graag bij de implementatie van de SAP ERP software. Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek de voordelen van SAP ERP software voor uw groothandel.

plan vrijblijvend een afspraak

E R P  S O F T W A R E

Supply chain management 4.0 met SAP Software voor de groothandel & distributie

De huidige groothandel organisaties ontkomen niet meer aan ERP software. Men zal zich moeten transformeren van een traditionele handelsonderneming naar een organisatie met informatie- en service-georiënteerde distributieactiviteiten.

En of het nog niet genoeg is….

Naast het voldoen aan de steeds complexere klant eisen, worden ‘internationale’ groothandels tevens geconfronteerd met de uitdaging van stijgende transportkosten en margedruk.

plan vrijblijvend een afspraak
Bereken uw investering online

K E N N I S  I S  M A C H T

Inzicht in de toekomst van een groothandel op basis van predictieve analytics

SAP HANA Predictive analytics is de standaard meegelverde real-time BI Tool van SAP dat groothandelsbedrijven in staat stelt om ‘big data’ in hun waardeketen te analyseren, operationele rapportages te genereren en voorspellende prognoses uit te voeren.

V E E L  M O G E L I J K

Alle processen voor uw groothandel en distributie

SAP #1 ERP Suite

Met behulp van de #1 SAP groothandel software, kan Domani Business Solutions organisaties in de dynamisch en uitdagende distributie branche meehelpen met het implementeren van een innovatief, schaalbaar, stabiel & toekomst vast platform.

SAP HANA BI Suite

De standaard meegeleverde SAP HANA BI Suite zorgt voor een volledig en realtime inzicht in de waardeketen met geavanceerde analyses en dashboards. SAP HANA helpt groothandelsbedrijven bij een optimaal voorraadniveau & het kijken in de glazen bol op basis van predictive analytics.

SAP = standaard & flexibel

SAP heeft veel specifieke eisen en wensen van handelsbedrijven verwerkt in haar bedrijfssoftware. Deze brancheoplossing bevat specifieke functionaliteit, integraties met veelgebruikte andere systemen zoals EDI en WMS en voor gedefinieerde rapportages en KPI’s.

plan vrijblijvend een afspraak

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

B L O G

Domani nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws rondom Domani Business Solutions & SAP.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.