SAP software voor productiebedrijven; het ideale ERP systeem voor de industrie

Domani BS begrijpt als geen ander de vele en diverse behoeften van productiebedrijven. Domani BS biedt een brede range SAP software oplossingen aan waarmee industriële- en productiebedrijven hun activiteiten kunnen beheersen op de meest concurrerende en kostenefficiënte manier. Domani Business Solutions is o.a. gespecialiseerd in het implementeren van SAP ERP systemen. Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek de voordelen van SAP ERP software voor uw productiebedrijf.

plan vrijblijvend een afspraak

E R P  S O F T W A R E

Best practice aan de hand van onze SAP software voor productiebedrijven

Productie op topniveau!

Domani biedt ERP oplossingen op basis van SAP software die de efficiëntie verhogen op elk niveau van uw productiebedrijf.

Standaard BI Suite meegeleverd!

U krijgt volledig inzicht van uw productie omgeving door de standaard meegeleverde geavanceerde analyse en dashboards suite behorend bij de SAP software voor productiebedrijven. Veruit het beste ERP systeem voor productiebedrijven.

plan vrijblijvend een afspraak

A U T O M A T I S C H  G E L E I D  V O E R T U I G

INNOVATIE MET SAP ROBOTICS

Bekijk onderstaande video van een volledig geautomatiseerde productie omgeving op basis van onze standaard SAP oplossingen geïntegreerd met AGV (Automatisch Geleid Voertuig):

E A S Y

SAP B1 Productie voor een gestroomlijnde planning en productie

SAP #1 ERP Suite

SAP biedt wereldwijd veruit de beste ERP systemen aan voor productiebedrijven.
In een snel bewegende productieomgeving is flexibel produceren en snel kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden cruciaal.

SAP HANA BI Suite

De standaard meegeleverde SAP HANA BI Suite zorgt voor een volledig en realtime inzicht in de het productieproces met geavanceerde analyses en dashboards. SAP HANA helpt productiebedrijven bij een betrouwbare voorraadcontrole, optimale planning van capaciteit en de besluitvorming te verbeteren.

SAP Innovatie Robotics

Domani Business Solutions biedt innovatieve SAP oplossingen die het efficiëntie niveau van elk deelproces uw productiebedrijf verhogen tot ongekende hoogte!

plan vrijblijvend een afspraak

C O N S U M E R I N S I G H T S

Succesverhalen

Een greep uit onze referenties

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

B L O G

Domani nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier ons laatste nieuws rondom Domani Business Solutions & SAP.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.