SAP voor service en onderhoudsbedrijven

SAP IS DE NUMMER 1 ERP SERVICE SOFTWARE

SAP service software is ontwikkeld om de operatie van service verlenende bedrijven, die gebruik willen maken van nieuwe technologieën, te ondersteunen.

SAP service software is de sleutel voor bedrijven die hoogwaardige apparatuur en machines leveren en het willen uitblinken op het gebied van klantenservice op kantoor en in het veld.

plan vrijblijvend een afspraak

S E R V I C E –   E N   O N D E R H O U D S B E D R I J V E N 

ZET UW CONCURRENTIE BUITEN SPEL


Besteed meer tijd aan zaken waarin uw service- of onderhoudsbedrijf uitblinkt.
Vervang handmatige taken door intelligente, datagedreven processen en breng uw organisatie, van finance en sales tot HR en operations, op één lijn met bedrijfssoftware van SAP voor kleine en middelgrote bedrijven.
sap-voor-service-onderhoud-domanibs-banner
service-onderhoud-domanibs-sap

ONS DOEL IS OM UW ORGANISATIE KLANTGERICHT MAKEN!
#KLANTGERICHTHEID

Domani business solutions & SAP Business One

DIGITALISERING IS OVERAL
Als u hier als organisatie niet aan meedoet, loopt u het risico achterop te raken. Ontdek hoe SAP Digital Business Services u kan helpen bij dit transformatieproces, van strategie tot technologie-implementatie en meer. 

PERSOONLIJKE AANDACHT WORDT STEEDS BELANGRIJKER
SAP biedt technologiesupport op persoonlijk niveau. U werkt samen met uw customer success manager om de interne productkennis te verbeteren, het proces van probleemoplossing te verbeteren en optimaal te blijven presteren. 

BIJ DOMANI KUNT U TERECHT VOOR HET GEHELE TRAJECT
Met een agile aanpak verbindt Domani Business Solutions mens en proces met machine en software.

SAMEN MET U KOMEN WE TOT DE JUISTE OPLOSSING
Door met u in gesprek te gaan vindt Domani de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Door de juiste communicatie leggen wij de zaken zo uit dat dit voor iedereen begrijpbaar is.

#1 FIELDSERVICE APP

CORESYSTEMS

Mobiliteit is een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Dit is de drive voor coresystems om de beste fieldservice app ter wereld te ontwikkelen. Het uitrusten van uw field service team met de nieuwste mobiele apparaten is slechts het begin!

Klanttevredenheid is de # 1 methode om te bepalen of uw organisatie succesvol is. Daarom heeft Coresystems haar field service app ontwikkeld met  een geweldige gebruikerservaring. Coresystems heeft bij de ontwikkeling vooral de gebruiker in het achterhoofd gehouden zodat er weinig tot geen leercurve is voor eindgebruikers.

DIRECT BETALINGEN ONTVANGEN VIA CHIP, MAGSTRIPE OF NFC 

De coresystems field service app laat technici facturen of werkorders genereren en kan ter plaatste direct de betaling innen. Coresystems heeft in samenwerking met SumUp, de # 1 EMV-terminal in Europa betalingen via chip, magneetstrip kaarten en NFC contactloze betalingen mogelijk gemaakt.

Connect de buitendienst met SAP Business One, klanten & collega’s 

H E A L T H C A R E   S T A R T S   W I T H   IT!

Domani Business Solutions, Specialist in SAP ERP software implementatie

Domani Business Solutions is een dynamische ICT-partner voor bedrijven in uiteenlopende branches en is gespecialiseerd in o.a. het implementeren van SAP Business One, SAP Business byDesign, SAP Cloud for Customer en SAP S/4 HANA. Daarnaast bieden wij een uitgebreid scala aan IT- diensten op het gebied van infrastructuur, hosting en beheer. Met deze volledige suite aan SAP oplossingen en additionele dienstverlening bieden wij onze klanten een hoogwaardige service, zowel nationaal als ook internationaal.

Meer over ons

Door met onze klanten mee te denken, bieden wij toegevoegde waarde in het MKB en bij internationale roll- outs in de vorm van inzicht in de organisatie en verbetering van de dienstverlening van onze klanten.

Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Zeg wat je doet, en doe wat je zegt!

Dat Domani Business Solutions om haar inzet bij en met klanten ook door SAP gewaardeerd wordt moge blijken uit de vele Awards welke wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Een kleine greep hieruit: de Gold SAP Quality Award – Innovatie, Hoogste SAP klanttevredenheid Award, SAP Partner van het Jaar Award, de Beste SAP Innovatie Partner Award en de Beste SAP HANA Partner Award.

K O M  I N  C O N T A C T

Contactformulier

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.