Schat uw voorraad beter in met het inkoopdocument.

voorraad-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek-inkoopdocument

Schat uw voorraad beter in met het inkoopdocument.

Het beheren van uw voorraad kan soms lastig zijn. Het is niet makkelijk om de grens tussen genoeg, te veel of te weinig voorraad te kunnen inschatten. SAP Business One biedt de mogelijkheid de wizard ‘Inkoopdocument’ direct te openen bij het toevoegen van een klantorder om een respectievelijk inkoopdocument aan te maken.

Om het beste gebruik te kunnen maken van deze optie bij verschillende momenten of gelegenheden, krijgt u twee keuzes. U kunt beslissen of u de wizard ‘Inkoopdocument voor regels met magazijn zonder rechtstreekse levering’ kiest. Of de wizard ‘Inkoopdocument voor regels met magazijn met rechtstreekse levering’.

Schat uw voorraad beter in met het inkoopdocument

De optie om de wizard te openen voor regels die betrekking hebben voorraad magazijnen, kunnen ook op bedrijfsniveau worden ingesteld. Dit kan via het venster ‘Documentinstellingen’ worden ingesteld.

Beschikbaar in SAP Business One 9.1, versie voor SAP HANA en SAP Business One 9.1.

 

SAP Business One is een ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One (SAP B1) is een volledige ERP bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.