Krachtige software voor het MKB

In welke branche u ook werkzaam bent, welke processen u ook wilt automatiseren, wij helpen uw doelen te behalen. Wij bieden u méér dan alleen de implementatie van SAP Business One. Krijg controle over uw gehele onderneming!

SAP Business One

SAP Business One, de ERP (Enterprise Resource Planning) software van SAP is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Deze state of the art ERP software werd ontwikkeld door SAP, de wereldwijde marktleider in bedrijfsautomatisering.

De standaard modules uit het pakket automatiseren verschillende processen binnen een onderneming. Van financieel, verkoop, inkoop, magazijnbeheer, service, productie en project management.

Designed by katemangostar / Freepik

SAP HANA

High performance, Analytical, Appliance.

Met SAP HANA, het in-memory relationeel database-systeem voor het verwerken van grote hoeveelheden real-time gegevens, nemen organisaties snellere en betere besluiten. De database is zowel in de cloud als on-premise beschikbaar.

Domani Analytics Solutions

Domani Analytics Solutions is de SAP gekwalificeerde Analytics Cloud oplossing waarmee SAP Business One gebruikers direct bedrijfsdata analyseren.

Met de template van Domani Business Solutions wordt de SAP Analytics Cloud vooraf voor gebruikers ingericht. Hierdoor voldoen rapportages onmiddelijk aan alle KPI’s van het bedrijf.

Gecertificeerde oplossingen voor iedere branche

SAP Business One biedt u de mogelijkheid om met de standaard modules uit het pakket optimale branche processen te bereiken zonder maatwerk. SAP Business One in combinatie met de innovatieve software van onze partners, zorgt ervoor dat u geen duur maatwerk nodig heeft.

Voor het optimaal inrichten van specifieke brancheprocessen zijn er 500+ gecertificeerde SAP Business One add-ons beschikbaar. Indien het standaard pakket u onvoldoende mogelijkheden biedt, is er altijd een SAP gecertificeerde add-on voor uw branche waarmee u uw specifieke bedrijfsdoelen behaalt.

Domani Business Solutions MKB Software Experts!

Domani Business Solutions denkt met haar klanten mee. Onze consultants en adviseurs kennen de processen binnen uw branche en adviseren professioneel over de mogelijkheden on onmogelijkheden. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen.

Als SAP Gold Partner ondersteunen wij al jarenlang klanten in het MKB en bedrijven bij internationale roll- outs. Onze inzet werd hiervoor regelmatig beloond met verschillende Awards. Wij zijn daarbij ontzettend trots op onze hoge klanttevredenheid.

Advies over ERP software die past bij uw bedrijf?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past bij uw type organisatie & budget?

Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.