Boyum IT Solutions gecertificeerde SAP Business One add-ons

Boyum IT Solutions – gecertificeerde SAP Business One add-ons

Boyum IT Solutions is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf heeft bijna 9000 klanten, en meer dan 200.000 gebruikers per dag. Hierdoor wordt het bedrijf gezien als één van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Binnen het MKB wordt SAP Business One dan ook veelvuldig gecombineerd met de oplossingen van Boyum IT. Wilt u weten wat SAP Business One in combinatie met een Boyum add-on voor u kan betekenen?

Optimale bedrijfsprocessen binnen iedere onderneming

De experts van Domani Business Solutions helpen MKB bedrijven optimaliseren. Door bedrijfsprocessen te stroomlijnen, met SAP Business One software én gecertificeerde partner add-ons, werken bedrijven in het MKB effectiever en efficiënter. Werknemers maken hierdoor minder fouten, besparen tijd en dit komt een positief bedrijfsresultaat ten goede.

Ook de add-ons van Boyum IT Solutions helpen om nog meer uit een SAP Business One systeem te halen. Wilt u weten wat bedrijfsautomatisering uw vakgenoten zoal oplevert?

Ongecompliceerd werken met Boyum IT Solutions

Het portfolio van Boyum IT Solutions bestaat uit een reeks horizontale add-ons die van SAP Business One een nog bruikbaardere en intuïtievere omgeving maken om in te werken.

Of u nu de functionaliteit van uw SAP Business One systeem wilt uitbreiden of eenvoudig de gebruikerservaring wilt stroomlijnen. Voor de maximale flexibiliteit van uw systeem activeert u modules van Boyum IT Solutions. Zo voldoet uw bedrijfsautomatisering aan alle specifieke behoeften van de gebruikers binnen uw organisatie en/of branche.

Add-ons van Boyum IT Solutions voor extra functionaliteit van uw SAP Business One Systeem:

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

B1 Print & Delivery

Met slechts één muisklik, vanuit SAP Business One ieder documenttype opmaken, opslaan, afdrukken en e-mailen. Hiervoor gebruikt u B1 Print & Delivery, een geavanceerde Crystal Report Integratie.

B1UP B1 Usability Package gecertificeerde SAP Business One add-on

B1 Usability Package – B1UP

Met het B1 Usability Package (B1UP) verbetert u de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit van SAP Business One. U past hiermee, zonder tijdrovend maatwerk, uw SAP Business One systeem aan, naar de specifieke behoeften van uw organisatie.

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

CRM for Outlook

Met CRM for Outlook worden uw belangrijkste activiteiten in Outlook  gesynchroniseerd met SAP Business One. Dagelijkse werkzaamheden worden hierdoor eenvoudiger, het bespaart tijd en werkt productiever.

Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

Beas Manufacturing 

De industriespecifieke oplossing Beas Manufacturing, volledig geïntegreerd binnen de structuur van SAP Business One. Met deze geavanceerde productiesoftware verbetert u de productie-effiënctie. 

Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

Produmex Scan 

Een eenvoudig te implementeren barcodescanning oplossing voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

Produmex WMS

Produmex WMS 

Een industrie-oplossing voor het beheren van inkomende en uitgaande logistieke functies. Het biedt, in combinatie met SAP Business One, alle branchegerichte functionaliteit om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten voor logistieke dienstverleners.

Produmex WMS

Boyum IT Cloud Apps

Boyum IT Solutions ontwikkelde een aantal rol gebaseerde cloud-applicaties voor SAP Business One.

Deze applicaties zijn gericht op specifieke individuen en hun unieke zakelijke rol.

Professionals werken door deze Boyum cloudapps nog prettiger en efficiënter.

Produmex WMS

Build

Boyum Cloud build helpt productontwikkeling en productie bij het beheren van specificaties en vereisten voor nieuwe producten. De voortgang van relevante ontwikkelingstaken zijn eenvoudig met BUILD te plannen en bij te houden. 

Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

Inspect

Boyum Cloud Inspect helpt u bij het opstellen van consistente kwaliteitstestplannen. Met Inspect neemt u betere beslissingen binnen uw kwaliteitsafdeling en verhoogt u de productiviteit.

Produmex WMS

Produce

Boyum Cloud Produce zorgt voor een optimale communicatie tussen productiemanager en operators op de shopfloor. Real-time inzichten, digitale opdrachten, werkinstructies en tijdregistratie zorgen ervoor dat de productiecapaciteit geoptimaliseerd.  

SAP Business One Usability Package B1UP

Door SAP Business One aan te passen en automatiseren met B1UP zorgt u voor de beste gebruikerservaring. Uw medewerkers hebben direct toegang tot de voor hen relevante informatie middels overzichtelijke dashboards. Dit voorkomt onnodige klikken, fouten en bespaart tijd.

B1UP vervangt de inzet van dure programmeurs of applicatiebouwers. het biedt u flexibiliteit binnen een gestandaardiseerde oplossing. B1UP is dé Award-winning add-on van Boyum IT Solutions!

Uitgebreide proceskennis van verschillende branches

De consultants van Domani Business Solutions beschikken over een gedegen branchekennis. Welke processen kunt u eenvoudig met SAP Business One automatiseren en waar kunt u middels een add-on extra voordeel behalen? Wij zijn er trots op dat onze klanten ons zien als trusted advisor. 

Ook weten wat de meest optimale automatisering is voor uw groeiende onderneming?

Boyum-IT-Solutions

B1 Usability Package B1UP

Met B1UP wordt, zonder tijdrovend maatwerk, het SAP Business One systeem aangepast, naar de specifieke behoeften van een bedrijf. 

Hierdoor verbetert de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit van het SAP Business One systeem.

Produmex WMS

Alle industrie specifieke functionaliteit die binnen de groothandelbranche gewenst is.

Het ondersteunt iedere logistieke functie om te voldoen aan de klant-, industrie- en regelgevingsvereisten in de branche.

Produmex Scan

Een eenvoudig te implementeren barcodescanning oplossing voor magazijnmedewerkers.

Het automatiseert de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime.

B1 Print & Delivery

Met deze add-on worden documenten, in één muisklik, opgemaakt, afgedrukt en verzonden vanuit SAP Business One.

Wilt u direct prijsopgaves, facturen of creditnota’s, in uw huisstijl, versturen vanuit SAP Business One?

Boyum Cloud Produce

Produce zorgt voor een optimale communicatie tussen de productiemanager en operators op de shopfloor.

Door de real-time inzichten, digitale opdrachten, werkinstructies en tijdregistratie wordt de productiecapaciteit geoptimaliseerd.  

CRM for Outlook

CRM for Outlook koppelt SAP Business One aan uw Outlook-accounts.

De communicatie met uw klanten en leveranciers wordt hiermee direct gelinkt aan bijvoorbeeld verkooporders of te ontvangen leveringen in SAP Business One.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

SAP Business One
Contact

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op de experts van Domani met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen en nieuwe technologieën. Zij optimaliseren ook graag uw bedrijfsprocessen binnen één krachtig ERP systeem.