Beas Manufacturing

Beas Manufacturing voor SAP Business One biedt geavanceerde productiesoftware. Beas software ondersteunt uw proces van begin tot eind. Het helpt bij het beheren van orders, het plannen van de productie, het beheren van de voorraad en het controleren van activiteiten.

Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: het genereren van winst.

Produmex WMS ref='httpswww.freepik.comphotospeople'People photo created by aleksandarlittlewolf - www.freepik.coma

BEAS Manufacturing met SAP Business One

Productie-excellentie. Dit gaat niet over uw producten, dit gaat over de gehele bedrijfsvoering.

De industrie specifieke oplossing Beas Manufacturing, volledig geïntegreerd binnen de structuur van SAP Business One, verbetert uw productie-efficiency Hierdoor verhoogt de productiviteit. Want door het stroomlijnen van productieprocessen, verlaagt u de kosten en vergroot u uw flexibiliteit.

  Functionaliteit Beas Manufacturing: 

  • Projectmanagement
  • Capaciteitsplanning
  • Productconfiguratie
  • Calculatie productiekosten
  • Gegevens verzameling
  • Traceerbaarheid
  • Beheer van toeleveringsketen
  Produmex WMS voor SAP Business One
  CRM for Outlook add-on SAP Business One

  Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem wordt afgestemd op de wensen van een bedrijf.

  BEAS Manufacturing is een krachtige add-ons van dit Deense bedrijf. Met deze geavanceerde productiesoftware beschikt een onderneming over álle specifieke functionaliteit, die voor de productie van (complexe) producten, gewenst is.

  Beas Manufacturing is een gecertificeerde oplossing voor SAP Business One.

   Overzichtelijk en flexibele productie

   Fabrikanten streven naast efficiëntie naar innovatie. Dit is nodig om binnen de maakindustrie succesvol te concurreren. De markt vraagt immers continue om nieuwe product variaties, snelle productontwikkeling en een razendsnelle distributie.

   Wanneer een supply chain complexer wordt, biedt slimme technologie uitkomst. Met Beas Manufacturing werken gebruikers eenduidig samen in de software.

   Beas Manufacturing biedt real-time inzicht in het productieprocessen. Zo kunt u onmiddellijk inspelen op veranderende behoeften van klanten en hen gegarandeerde levertijden bieden.

   Realtime rapportage & MRP I, II

   Voorkom producttekorten op basis van de Material Requirements Planning (MRP). De MRP voor een productie- of inkoopproces past u aan op basis van een analyse van de productieplannen en de realtime voorraadniveaus. Hierbij wordt rekening gehouden met flexibele parameters zoals vraag en voorraad.

   Beheer van uitbesteed werk

   Uitbesteed werk wordt standaard ondersteund met Beas Manufacturing. Externe processen worden binnen de product Bill Of Material gedefinieerd en vastgelegd als het kopen van een dienst (capaciteit) of het kopen van een assemblage (vrije uitgifte van voorraad).

   Gegevensverzameling op de werkvloer

   Stelt u zich voor wat er gebeurt wanneer u uw rapportage automatiseert. In Beas Manufacturing en SAP Business One legt u productiehoeveelheden, productietijden, proces- en energiegegevens en materiaaltransacties vanuit externe gegevensbronnen vast.

   Ook kunt u data vastleggen op mobiele apparaten, of ze eenvoudig raadplegen via smartphones of tablets. 

   Projectmanagement

   Beas Manufacturing biedt projectmatige productie ondersteuning op maat waarmee u:

   • Projecten op meerdere niveaus creërt met de mogelijkheid tot tijdregistratie
   • Projectbudgetten definieërt 
   • Activiteiten, verkoop- en inkooptransacties rechtstreeks aan een project koppelt
   • Werkorders via een productconfigurator direct aan een project koppelt
   • Mijlpalen definieërt en projectkosten berekent

   Onze werkwijze 

   Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

   Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

   Experts met jarenlange ervaring

   Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

   Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.