Boyum IT Solutions – gecertificeerde SAP Business One add-ons

Boyum IT Solutions is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf heeft bijna 9000 klanten, en meer dan 200.000 gebruikers maken dagelijks gebruik van de software. Het bedrijf wordt hierdoor gezien als één van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Binnen het MKB wordt SAP Business One veelvuldig gecombineerd met de oplossingen van Boyum IT. Wilt u weten wat de Boyum add-on’s in combinatie met uw SAP Business One systeem voor u kunnen betekenen?

Lean cloud-applicaties voor SAP Business One

Voor een aantal specifieke fuctierollen ontwikkelde Boyum IT Solutions intelligente cloud oplossingen. De individuele taken, van professionals werkzaam op specifieke afdelingen, vormden hiervoor het uitgangspunt.

Met deze applicaties, gericht op de taken van deze unieke zakelijke rollen, wordt de gebruikerservaring vloeiender, prettiger en een stuk efficiënter.

Gericht op individuele taken omdat iedere functie uniek is

Wanneer een interface wordt aangepast aan de taken en behoeften van een afzonderlijke rol, werkt een gebruiker prettiger. Dit is precies wat Boyum IT doet met de rol-gebaseerde cloud-apps. Zij transformeren het ERP systeem SAP Business One hiermee in een moderne applicatie. Gebruikers, met hun specifieke taken en behoeften, zijn met de Boyum cloud apps verzekerd van een vloeiende en plezierige gebruikerservaring.

De Boyum IT Cloud apps hebben een intuïtieve gebruiksinterface en een moderne look & feel. Ze bestrijken het gehele supply chain management voor het MKB. Hierdoor wordt meer gestructureerd werk mogelijk. Zo wordt de focus van gebruikers eenvoudig verlegd naar doelen.

Produmex WMS
Boyum-IT-Solutions

Product design and management

Boyum Cloud Build werd speciaal ontwikkeld voor professionals op de afdelingen productontwikkeling en productie.

Hiermee kan een gebruiker zeer nauwkeurig  specificaties en vereisten voor nieuwe producten beheren en bijhouden.

De voortgang van alle relevante ontwikkelingstaken wordt geheel inzichtelijk met de Boyum cloud app Build.

 

Produmex WMS
Boyum-IT-Solutions

Quality control application

Boyum Cloud Inspect helpt u bij het opstellen en controleren van consistente kwaliteits-test-plannen.

Quality managers nemen met deze cloud app geconsolideerde beslissingen. Het ondersteunt professionals op de kwaliteitsafdeling bij het uitvoeren van rolgebaseerde taken en verantwoordelijkheden.

Met Inspect kan de gebruiker inspectieplannen definiëren, inspectieorders  volgen en vrijgeven, en inspectierestultaten analyseren.

Produmex WMS
Boyum-IT-Solutions

Shop floor management

Boyum Cloud Produce zorgt voor een optimale communicatie tussen een productiemanager en de operators op de shopfloor.

Real-time inzichten, digitale opdrachten, werkinstructies en tijdregistratie zorgen ervoor dat de productiecapaciteit op de productievloer optimaliseert.

De cloud app Produce bestaat uit 2 afzonderlijke applicaties die naadloos samenwerken en zorgen voor een realtime verbinding met de productievloer.

 

Uitgebreide proceskennis van verschillende branches

De consultants van Domani Business Solutions beschikken over een gedegen branchekennis. Welke processen kunt u eenvoudig met SAP Business One automatiseren en waar kunt u middels een add-on extra voordeel behalen? Wij zijn er trots op dat onze klanten ons zien als trusted advisor. 

Ook weten wat de meest optimale automatisering is voor uw groeiende onderneming?

Boyum-IT-Solutions

Andere add-ons van Boyum IT Solutions voor extra functionaliteit van uw SAP Business One Systeem:

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

B1 Print & Delivery

Met slechts één muisklik, vanuit SAP Business One ieder documenttype opmaken, opslaan, afdrukken en e-mailen. Hiervoor gebruikt u B1 Print & Delivery, een geavanceerde Crystal Report Integratie.

Produmex WMS

Produmex WMS 

Een industrie-oplossing voor het beheren van inkomende en uitgaande logistieke functies. Het biedt, in combinatie met SAP Business One, alle branchegerichte functionaliteit om te voldoen aan klant-, industrie- en regelgevingsvereisten voor logistieke dienstverleners.

Produmex Scan Barcode scanning in Magazijn

Produmex Scan 

Een eenvoudig te implementeren barcodescanning oplossing voor magazijnmedewerkers die de standaard SAP Business One-voorraadtransacties en bedrijfsstromen in realtime automatiseert.

B1UP B1 Usability Package gecertificeerde SAP Business One add-on

B1 Usability Package – B1UP

Met het B1 Usability Package (B1UP) verbetert u de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit van SAP Business One. U past hiermee, zonder tijdrovend maatwerk, uw SAP Business One systeem aan, naar de specifieke behoeften van uw organisatie.

B1 Print & Delivery gecertificeerde add-on SAP Business One

CRM for Outlook

Met CRM for Outlook worden uw belangrijkste activiteiten in Outlook  gesynchroniseerd met SAP Business One. Dagelijkse werkzaamheden worden hierdoor eenvoudiger, het bespaart tijd en werkt productiever.

SAP Business One

SAP Business One beschikt standaard over de modules: Financieel, Verkoop, Inkoop, Voorraadbeheer, Service, Productie en Project management.

Daarnaast ondersteunt het moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Business Intelligence (BI), Big Data, Machine Learning en Internet of Things (IoT).

SAP Business One
Contact

Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op de experts van Domani met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen en nieuwe technologieën. Zij optimaliseren ook graag uw bedrijfsprocessen binnen één krachtig ERP systeem.