Build · Productontwerp en -beheer

De Boyum cloud app Build helpt de afdelingen productontwikkeling en -productie bij het beheren van specificaties en vereisten voor nieuwe producten.

De voortgang van relevante ontwikkelingstaken is eenvoudig met Build te plannen en bij te houden. Daarbij verloopt het toevoegen van afgewerkte producten aan SAP Business One met Build volgens eenvoudige stappen.

CRM-for-Outlook-_-Photocredits-true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash
CRM for Outlook add-on SAP Business One

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem verder kan worden afgestemd op de wensen van een onderneming.

Met meer dan 200.000 gebruikers per dag wordt Boyum IT gezien als een van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Cloud app Build

De cloud app Build, van Boyum IT, is één van de add-ons van dit Deense bedrijf. Build helpt de productontwikkeling- en productieafdelingen om vereisten en specificaties voor nieuwe producten ordelijk te beheren.

Met Build is de voortgang van relevante ontwikkelingstaken te plannen en eenvoudig bij te houden. Vervolgens kunnen afgewerkte producten probleemloos worden toegevoegd aan SAP Business One.

  Boyum Cloud Produce

  Vastleggen productontwikkeling in ERP 

  Communicatie tussen afdelingen is essentieel voor het gebruik van juiste materialen en productiemethoden. Vaak wordt dit proces echter handmatig beheerd.

  Het toevoegen van producten aan SAP wordt namelijk vaak gezien als een grote hindernis in het productontwikkelingsproces. Een product klaarmaken voor productie wordt hierdoor echter een ingewikkelde, handmatige taak.

  Aanvragen voor producten, die buiten een ERP-oplossing afgehandeld worden, zorgen daarbij voor een gebrek aan realtime overzicht. Dit leidt tot invoerfouten en vertragingen en zo verloren productietijd.

  Efficiënt en correct producten toevoegen

  Build van Boyum IT werd speciaal ontwikkeld voor de afdelingen productontwikkeling en productie.

  Deze cloud app biedt duidelijk kaders voor professionals die samenwerken binnen de verschillende afdelingen. Iedere stap in het proces wordt begeleid. Hierdoor worden producten efficiënt en correct aan het systeem toegevoegd.

   BUILD van Boyum IT helpt uw Productontwerp en -beheer bijhouden in SAP Business One

   Boyum Cloud Produce

   Planning board

   Volg en plan productontwikkeling in realtime, zodat u nooit uit het oog verliest wat er nog moet gebeuren.

    Boyum Cloud Produce

    BoM management

    Importeer, kopieer of maak een stuklijst (Bill of Materials) op basis van reeds bestaande assets, of helemaal opnieuw.

     Boyum Cloud Produce

     Operationele planning

     Maak een mock-up van bewerkingsplannen met behulp van een snelle, vloeiende interface voordat u het item naar SAP verstuurt.

      Onze werkwijze 

      Eerlijk en helder advies. Dat mag u verwachten van Domani Business Solutions. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

      Onze consultants beschikken over een grondige kennis van bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

      Experts met jarenlange ervaring

      Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

      Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.