Inspect · Quality inspection management

De Cloud App Inspect, van Boyum IT, helpt u bij het opstellen van consistente kwaliteitstestplannen. Met Inspect neemt u betere beslissingen binnen uw kwaliteitsafdeling.

Verhoog de productiviteit en neem betere beslissingen. Automatiseer de inspectieactiviteiten van uw kwaliteitsafdeling en optimaliseer de gegevensverzameling op de werkvloer. Door Inspect te combineren met SAP Business One kunt u in realtime reageren op de resultaten uit uw kwaliteitsonderzoek.

CRM-for-Outlook-_-Photocredits-true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash
CRM for Outlook add-on SAP Business One

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem wordt afgestemd op de wensen van de onderneming.

Met meer dan 200.000 gebruikers per dag wordt Boyum IT gezien als een van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Boyum Cloud – Inspect

De Boyum Cloud App Inspect is één van de add-ons van dit Deense bedrijf. Inspect is gericht op klanten die hun supply chain-processen willen beveiligen met gestandaardiseerde inspectieprocedures. Hierbij biedt de oplossing realtime inzicht in de resultaten van de kwaliteitscontrole. Prestaties op de werkvloer kunnen hierdoor verder geoptimaliseerd worden. 

  Boyum Cloud Produce

  Evenwicht tussen kwaliteit en kosten

  De Boyum Cloud App Inspect is een lean cloud-toepassing voor kwaliteitscontrole voor SAP Business One. Kwaliteitsmanagers kunnen met Inspect hun werk plannen, automatiseren en delegeren. De applicatie ondersteunt bij het uitvoeren van tests en het registreren van resultaten.

  Waarom kiezen voor Boyum Inspect?

  Kwaliteitscontrole aan de hand van spreadsheets is foutgevoelig. Daarbij loopt u altijd achter de feiten aan omdat u niet beschikt over een realtime overzicht.

  Door de cloud applicatie Inspect stroomlijnt u de gegevensverzameling op de werkvloer en wordt het mogelijk om, in realtime, op resultaten te reageren.

  Inspect is gericht op specifieke bedrijfsrollen, hun problemen en behoeften. Hiermee verhoogt u de  productiviteit van kwaliteitsafdelingen en ondersteunt u het nemen van betere beslissingen.

   Twee afzonderlijke applicaties

   Inspect is opgebouwd uit twee afzonderlijke applicaties die naadloos samenwerken en de verschillende rollen binnen organisaties  ondersteunen.

   Inspectiemanager

   Inspect biedt ondersteuning aan de inspectiemanager bij het definiëren van inspectieplannen en het vrijgeven en volgen van inspectieorders.

   Kwaliteitsinspecteurs

   Kwalitietsinspecteurs beschikken met inspect over een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee zij monsters kunnen bekijken, uitvoeren en verschillende kwaliteitsgegevens efficiënt  verzamelen.

    Inspect – Quality inspection management · de Boyum IT cloud app  voor SAP Business One

    Boyum Cloud Produce

    Overzicht

    Prioriteer productieorders en plan de volgorde van opdrachten. Behoud overzicht en controle over de productievloer.

     Boyum Cloud Produce

     Papierloos werken

     Digitale werkorders. Directe toegang tot werkinstructies, materialenlijsten en productievereisten.

      Boyum Cloud Produce

      Real-time tracking

      Controleer de voortgang van de productie, bewaak de productietijd & materiaalkosten en voltooi productieorders.

       Onze werkwijze 

       Eerlijk en helder advies. Dat mag u verwachten van Domani Business Solutions. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

       Onze consultants beschikken over een grondige kennis van bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

       Experts met jarenlange ervaring

       Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

       Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.