SAP Business One

SAP Business One software is de betaalbare, eenvoudig te implementeren, complete bedrijfsautomatisering (ERP) speciaal ontworpen voor het MKB. Met deze krachtige Enterprise Resource Planning (ERP) software verbinden en stroomlijnen organisaties al hun bedrijfsprocessen. Hiermee ontstaat inzicht en overzicht. Gebruikers beschikken standaard over de modules: Inkoop, Verkoop, Productie, Magazijnbeheer, Financieel, Service en Project Management.

SAP Business One

Wat is SAP Business One software?

SAP Business One is de complete oplossing specifiek voor MKB en MKB+. Het pakket is betaalbaar, eenvoudig te implementeren en is branche specifiek wanneer gekozen wordt voor de juiste inrichting en krachtige partner add-ons.

Door automatisering met deze state of the art software beschikken bedrijven binnen handel, productie en fieldservice over alle kernfuncties die nodig zijn om voor het leiden van een groeiend bedrijf.

Waarom kiezen ondernemers SAP Business One?

  • Efficiënter en slimmer samenwerken
  • Realtime inzicht in alle belangrijke bedrijfsprocessen
  • Overzichtelijke KPI’s en rapporten
  • Betere, meer verantwoorde beslissingen over uitgaven
  • State of the Art software van de wereldwijde markleider in bedrijfssoftware

SAP Business One – het digitale platform voor MKB & MKB+

Voor MKB & MKB+ (5 tot 500 gebruikers) is SAP Business One hét digitale platform om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Het pakket biedt intelligente, geïntegreerde applicaties voor het automatiseren van dagelijkse bedrijfsprocessen en het verbeteren van de interactie met klanten, leveranciers en werknemers.

Alle bedrijfsprocessen voor een optimale bedrijfsvoering zijn standaard onderdeel van SAP Business One. Gebruikers hebben toegang tot de modules: Verkoop, Inkoop, Financieel, Voorraadbeheer, Logistiek (WMS), Productie & Assemblage, Service en Projectmanagement.

MKB software met probleemloze integratie van de nieuwste innovaties

SAP Business One is beschikbaar On-Premise en in de Cloud en ondersteunt moeiteloos mobiele applicaties en innovaties op het gebied van Internet of Things (IoT), Machine Learning en Big Data.

SAP Business One het digitale platform voor MKB-ers

Wat betekent ERP software voor u?

ERP-software helpt bedrijven bij het structureren en automatiseren van processen. SAP Business One geeft daarbij toegang tot stuurinformatie. Dankzij eenvoudige navigatie wordt alle benodigde informatie, vanuit de gehele organisatie, opgehaald.

SAP Business One geeft Inzicht en overzicht

Eindbeslissers en managers hebben altijd toegang tot alle actuele bedrijfsinformatie. Via overzichtelijke KPI’s en dashboards krijgen zij een reëel en uniform beeld van de belangrijke processen. Het systeem ondersteund moeiteloos nieuwe innovaties op het gebied van Internet of Things (IoT) en Machine Learning en Big Data.

MKB Software van de marktleider in bedrijfsautomatisering

Met de digitale kern van SAP Business One legt u een stabiele verbinding met de buitenwereld. Het pakket koppelt eenvoudig met andere ERP-pakketten zoals dat van uw hoofdkantoor, dochteronderneming of buitenlandse vestiging. Ook het integreren met systemen van 3-en, zoals dat van uw leverancier of distributeur, is mogelijk.

SAP Business One koppelt eenvoudig met Mobiele applicaties, Webshops & Portals.

 

 

SAP Business One = Wereldwijde support voor de software

De software is beschikbaar in 27 talen en gebruikersschermen zijn per user en taal in te richten. Zo werkt iedere medewerker eenvoudig in zijn eigen taal en eigen omgeving.

“SAP Business One is de basis van ons bedrijf, iedereen start het ’s ochtends op.
Het systeem omvat alles en de mogelijkheden zijn oneindig.”

Robert-Jan Ruwers,

Supply Chain Director, Arnold Suhr

Optimale brancheprocessen zonder maatwerk aan de software

Onze klanten bereiken optimale brancheprocessen door het inrichten van processen met de standaard modules van SAP Business One. Dit, gecombineerd met de innovatieve software van onze partners, zorgt ervoor dat u geen maatwerk nodig heeft.

 

Gecertificeerde oplossingen voor iedere branche

Voor het optimaal inrichten van specifieke brancheprocessen zijn 500+ gecertificeerde SAP Business One add-ons beschikbaar. Krachtige externe applicaties waarmee de gewenste processen gerealiseerd worden wanneer u specifieke processen voor uw branche wilt automatiseren zonder maatwerk.

SAP Business One software onderscheidende factoren

SAP Business one biedt uniforme, transparante financiële processen voor al uw bedrijfsentiteiten

Bedrijven met verschillende operationele entiteiten wensen inzicht in alle bedrijfsonderdelen en iedere locatie om de risico’s te beheersen.

Uw bedrijfscontroller wil een accurate, tijdige afsluiting van de grootboekrekeningen voor zijn financiële consolidatie. Terwijl uw supply chain manager overzicht wil van de voorraden op verschillende opslaglocaties. Dus ook die in de magazijnen van dochterbedrijven of vestigingen in het buitenland.

Met SAP Business One software krijgt u dit overzicht en inzicht in alle belangrijke data.

ATS verkoopt 11 miljoen m² tape per jaar met SAP Business One

“Wat SAP Business One mij brengt, is rust en overzicht. Iedereen put uit dezelfde bron. Daarom vormt SAP Business One de backbone van ons bedrijf.”

Felipe Muñoz-Mateu, CEO, ATS All Tape Supplies

Klantverhaal Felipe Muñoz-Mateu, CEO, ATS All Tape Supplies over SAP Business One software
Klantverhaal Brouwer Technology versnelt en groeit met SAP Business One software

Brouwer Technology versnelt en groeit met SAP Business One

“SAP faciliteert onze groei. Dankzij SAP hebben we het stuur van onze onderneming in handen en kunnen we ons als relatief kleine partij meten met de grootste bedrijven in onze branche.””

Tim van Heesch, Managing Director, Brouwer Technology B.V.

Gröninger spuit wereldwijd vooruit met SAP Business One

“SAP Business One combineert handel, productie en assemblage in één systeem. Dat geeft ons belangrijke real-time inzichten en praktische stuurinformatie; precies wat je nodig hebt om succesvol en wereldwijd te ondernemen.”

Berthold Schaap, Directeur, Gröninger Cleaning Systems

Klantverhaal Gröninger Cleaning Systems combineert handel, productie en assemblage in SAP Business One software
Onze werkwijze

Eerlijk en helder. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie binnen het MKB zijn bedrijf wil automatiseren kan rekenen op een goed advies. Wij helpen ondernemers de verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen binnen één krachtig ERP systeem.

Bereken uw investering in één minuut

Als uw bedrijf SAP Business One als een ERP-oplossing overweegt, vraagt u zich ongetwijfeld af wat dit u kost. Gebruik onze SAP Business One kosten calculator en ontvang een prijsindicatie binnen één minuut.