B1 Usability Package – B1UP

Met de gecertificeerde SAP Business One add-on B1 Usability Package (B1UP) van Boyum IT, verbetert u de gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit van SAP Business One. Hiermee past u, zonder tijdrovend maatwerk, uw SAP Business One systeem aan naar de specifieke behoeften van uw organisatie. Gebruikers werken hierdoor efficiënter en intuïtiever.

Zet SAP Business One volledig naar uw hand – zonder technische kennis

Met het B1UP heeft u de beschikking over een uitgebreide reeks functies voor maatwerk – zonder dat hiervoor technische kennis vereist is. Het inrichten van schermen en scenario’s wordt hiermee zeer eenvoudig. Door gebruik van B1UP optimaliseert u uw systeemgebruik.

B1UP-B1 Usability-Package-_-malte-helmhold-mQmuv-3jAOc-unsplash
CRM for Outlook add-on SAP Business One

Boyum IT is een SAP Business One add-on partner. Het bedrijf levert wereldwijd gecertificeerde add-ons waarmee een SAP Business One systeem wordt afgestemd op de wensen van de onderneming.

Met bijna 9000 klanten en meer dan 200.000 gebruikers per dag wordt Boyum IT gezien als een van de meest toonaangevende SAP Business One add-on partners.

Het Usability Package van Boyum IT is een onmisbare add-on voor veel bedrijven. Hiermee wordt een SAP Business One systeem zeer eenvoudig ingericht naar de wensen van een bedrijf zonder programmering of maatwerk.

  B1UP_B1 Usability Package

  Een eersteklas gebruikerservaring door:

  • Schermdesign – Pas SAP Business One schermen aan naar de behoeftes van uw gebruikers
  • Aangepaste berichten – Begeleid en informeer gebruikers met gepersonaliseerde systeemberichten
  • Gebruikersgemak – Aangepaste knoppen en rechtermuis klikmenu’s voor een verbeterde systeemnavigatie
  • Gegevens zoeken – Vind relevante informatie snel en efficiënt binnen SAP Business One met behulp van een Google-achtige zoekfunctie
  • Quick Create – Vanuit marketingdocumenten, in een handomdraai, stamgegevens van items of zakenpartners toevoegen
  • Toolbox – 50 kant-en-klare aanpassingen voor gebruikers waardoor SAP Business One nog slimmer wordt

   Neem betere beslissingen:

   Directe toegang tot correcte data, dat is wat u nodig heeft. Om de volledige reikwijdte van SAP Business One opties te dekken, biedt B1UP een reeks tools voor rapportering en analyse:

   • B1 Dashboards – een gecentraliseerde cockpit van interactieve widgets waarmee u actuele informatie kunt analyseren en nauwkeurige, datagestuurde beslissingen neemt. Webtoegang ook beschikbaar
   • Datavisualisatie – Toon uw gegevens in opvallende, kleurrijke grafieken en pop-up dashboards
   • Aangepaste rapporten – Maak uw eigen, volledig aanpasbare, rapporten op basis van HANA of SQL
   • Crystal rapporten – op Crystal Report gebaseerde lay-outs weergeven, afdrukken of opslaan

   B1 Usability Package overview video

   Door SAP Business One aan te passen en automatiseren met B1UP zorgt u voor de beste gebruikerservaring. Uw medewerkers hebben direct toegang tot de voor hen relevante informatie middels overzichtelijke dashboards. Dit voorkomt onnodige klikken, fouten en bespaart tijd.

   In deze korte animatievideo ziet u een aantal manieren waarop klanten gebruikmaken van de tools in B1UP.

   Zonder technische kennis zelf aanpassingen maken

   B1UP vervangt de inzet van dure programmeurs of applicatiebouwers. Deze add-on voor SAP Business One werkt erg gebruikersvriendelijk. Hierdoor stelt het u in staat, ook zonder technische kennis, zelf aanpassingen te maken en functies te bouwen.

   B1UP biedt u flexibiliteit binnen een gestandaardiseerde oplossing!

   87% van de gevraagde functionaliteit zonder enige nadere aanpassing

   Normaal gesproken vereist het aanpassen van software een behoorlijke investering zoals de inzet van ontwikkelaars, codering, testen, training, etc.

   Met B1UP is dit voor SAP Business One niet nodig. U past het systeem hiermee, op een zeer eenvoudige manier, aan naar de specifieke eisen van uw organisatie.

   Haal alles uit SAP Business One

   B1UP is een onmisbare oplossing voor bedrijven die SAP Business One ten volle willen benutten en willen uitbouwen tot een stategisch platform voor succes in dit tijdperk van digitale transformatie.

   Met B1UP richt u SAP Business One eenvoudig in naar de eisen van uw bedrijf. Zonder maatwerk of uitgebreide consultancy.

    Zelf eenvoudig heldere dashboards toevoegen met B1UP

    Binnen SAP Business One zelf persoonlijke dashboards toevoegen is zeer eenvoudig met B1UP.

    Per afdeling of functierol kunt u schermen volledig op maat inrichten. Zo vindt iedere gebruiker direct de informatie die voor hem van toepassing is.

    In deze 1,5 minuut video ziet u, in vogelvlucht, hoe met B1UP eenvoudig een groot scala  dashboards wordt ontworpen.

     

    Onze werkwijze 

    Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

    Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

    Experts met jarenlange ervaring

    Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

    Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.