SAP Business One Integration Framework

Het SAP Business One Integration Framework, ook wel B1iP genoemd, biedt een infrastructuur die de communicatie en interactie tussen software toepassingen mogelijk maakt.

Het gaat hierbij om zowel SAP Business One, andere SAP-oplossingen maar ook niet-SAP-systemen, of dit nu cloud-applicaties of on-premise applicaties zijn.

 

Integratienetwerk-SAP-Business-One photocredits thisisengineering-raeng-lLrZy195sIU-unsplash

Naadloos gegevens uitwisselen met uw nieuwe ERP systeem door het Integration Framework

Met het SAP Business One Integration Framework koppelt u bestaande softwareprogramma’s, die u al naar tevredenheid gebruikt, aan uw nieuwe ERP systeem.

Dit kunnen bestaande SAP systemen zijn, maar met het verbindt ook de software van andere aanbieders. Het Integration Framework maakt het koppelen en uitwisselen van data tussen deze systemen mogelijk.

Gegevens uitwisseling aan de hand van scenario’s

Het integratie framework biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte scenario’s te creëren. Er zijn echter ook al standaard kant-en-klare scenario’s beschikbaar. Deze kunnen worden gewijzigd of aangepast aan de specifieke behoeften van een klant.

  SAP Business One Integration Framework

  “Met het Integration Framework kunnen zowel SAP-systemen als niet SAP systemen gekoppeld worden”

  financiele-consolidatie-SAP-Business-One photo credits campaign-creators-pypeCEaJeZY-unsplash

  SAP Business One – twee interfaces (API’s) voor gegevensuitwisseling

  SAP Business One is een zeer open & flexibel ERP-systeem. Voor gegevensuitwisseling met SAP Business One zijn er twee interfaces, zogenaamde Application Programming Interfaces (API’s), beschikbaar. Met het Integration Framework worden alle koppelbare gegevens overzichtelijk gepresenteerd in SAP Business One.

  SAP Business One Database Interface

  Deze “klassieke API” bevat de tools voor onze SAP Business One consultants om gegevensobjecten op databaseniveau te lezen, schrijven, bijwerken en verwijderen.

  Wanneer u een Microsoft SQL database gebruikt, is dit de koppeling waarmee uw huidige software systemen aan SAP Business One gelinkt worden zodat data-uitwisseling kan plaatsvinden.

  SAP HANA Service Layer API-technologie

  De “Next Gen” API voor SAP Business One is alleen beschikbaar voor gebruikers van de SAP Business One versie voor SAP HANA.

   Integratie, de kern van digitale transformatie

   Digitale transformatie integreert digitale technologieën en innovaties aan bestaande bedrijfsprocessen en -systemen. Hierdoor wordt voldaan aan de unieke behoeften en doelen van een bedrijf.

   Maakt uw bedrijf gebruik van innovaties en wilt u deze toepassing koppelen aan SAP Business One? Dan kan dit binnen het SAP Business One Integration Framework.

   Een voorbeeld hiervan, waarbij een geautomatiseerde productie is gekoppeld aan SAP Business One, ziet u in onderstaande video: 

   Onze werkwijze 

   Eerlijk en helder advies. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie zijn bedrijf binnen het MKB wil automatiseren kan rekenen op experts met jarenlange ervaring binnen verschillende branches.

   Onze consultants beschikken over een grondige kennis over bedrijfsprocessen. Breng uw bedrijfsprocessen samen binnen één krachtig ERP systeem.

   Experts met jarenlange ervaring

   Domani Business Solutions helpt klanten in de Groothandel, Productie en Fieldservice bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

   Lees op onze referentie pagina wat het stroomlijnen van bedrijfsprocessen betekent voor onze klanten.