Internationaal Zakendoen

Internationaal zakendoen is eenvoudig met SAP Business One bedrijfssoftware. Deze automatisering voor MKB en MKB+ is beschikbaar in 27 talen en in 40  standaard landenversies. Hiermee ondersteunt deze bedrijfsautomatisering ondernemers bij wereldwijd produceren en handelen.

Waar ter wereld uw dochter- of zuster bedrijven zich ook bevinden, met wie u ook handelt of waar u ook produceert, al uw medewerkers doen hun dagelijkse werkzaamheden eenvoudig in SAP Business One.

Internationaal zakendoen met SAP Business One

De bedrijfsautomatisering SAP Business One is uitermate geschikt voor internationaal zakendoen. SAP ontwikkelde de software namelijk in 27 talen en het pakket is in 40 standaard landen versies beschikbaar.

Gebruikers kunnen in het systeem wereldwijd, op iedere denkbare locatie, en altijd in een herkenbare taal, hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Alle gebruikers werken met SAP Business One namelijk moeiteloos samen binnen dezelfde eenduidige processen.

Locatietaal per user in te stellen

Produceert u in China? Liggen uw voorraden over verschillende magazijnen verspreid in Turkije? Of fabriceert u onderdelen en deelproducten in Tsjechië? In SAP Business One is eenvoudig de locatietaal per user in te stellen.

International-Business-SAP-Business-One-Photo-Credits-remy-gieling-alxnBRdFGJI-unsplash

Internationaal cijfers vergelijken

Een eenduidig zicht op de verkoopcijfers is voor bedrijven die internationaal zakendoen van groot belang. Daarom biedt SAP Business One u, voor al uw bedrijfsonderdelen, uniforme transparante processen.

Het pakket heeft daarbij geen enkele moeite met vreemde valuta. Werken met verschillende valuta, en ook het werken met wisselkoersen, behoort namelijk tot de standaard mogelijkheden van SAP Business One.

Intercompany integratie voor SAP Business One

Met een intercompany integratie voor SAP Business One kunt u transacties tussen de verschillende entiteiten, de zogenaamde intercompany transacties beheren en integreren.

Voor organisaties, met verschillende buitenlandse dochters of zusters, is het consolideren van cijfers een vereiste. Met een intercompany integratie voor SAP Business One wordt het automatiseren van uw intercompany transacties en het consolideren van financiële data naar overzichtelijke rapporten mogelijk.

SAP Business One beschikbaar in 170 landen

Ondernemers vertrouwen wereldwijd op SAP Business One voor het vastleggen van hun bedrijfsprocessen. Dit leidende ERP systeem is beschikbaar in 40 standaard landen versies. Inmiddels kent het pakket gebruikers in 170 landen.

Voor deze dagelijkse gebruikers betekent SAP Business One veel meer dan het vastleggen van processen. Voor hen betekent de software stabiliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. 

SAP Business One wereldwijd zakendoen

Voldoet aan ondernemerseisen óók internationaal 

SAP Business One voldoet aan alle eisen die ondernemers stellen aan een pakket voor het internationaal zakendoen. De software is meertalige, ondersteunt meerdere valuta en kent diverse legislaties (wetgeving) en lokalisaties waardoor specifieke belastingkenmerken voor diverse landen beschikbaar zijn.

Daarnaast zijn, door middel van de SAP Business One intercompany integratie, transacties te automatiseren en kunt u data eenvoudig consolideren.

Internationaal-Handelen-met-SAP-Business-One--Photo-Credits-smartworks-coworking-cW4lLTavU80-unsplash

“Wisselkoersen, wetgeving, talen; SAP Business One is ingericht voor internationaal handelen”


Felipe Muñoz-Mateu, CEO, ATS All Tape Supplies

“Eén geïntegreerde omgeving zorgt voor één versie van de waarheid op alle locaties, voor iedereen”

Hans Alferink – CFO CIREX

CIREX heeft haar activiteiten verdeeld over drie vestigingen. Naast de hoofdvestiging in Nederland (Almelo) zijn er twee vestigingen in Tsjechië (Koprivnice). Gezamenlijk werken er circa 320 mensen binnen CIREX. Het bedrijf heeft een omzet van €35 mio.

Internationaal-Handelen-met-SAP-Business-One--Photo-Credits-smartworks-coworking-cW4lLTavU80-unsplash

Experts met jarenlange ervaring in het MKB

Domani Business Solutions helpt klanten in het midden- en kleinbedrijf, bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dit doen wij met expertise, advies, de nieuwste SAP software, cloud innovaties en innovatieve software toepassingen van onze partners.

Wie zijn bedrijfsprocessen wil automatiseren met software kan rekenen op onze experts met jarenlange ervaring binnen diverse branches.

Waarom kiezen ondernemers SAP Business One?

  • Efficiënter en slimmer samenwerken
  • Realtime inzicht in alle belangrijke bedrijfsprocessen
  • Overzichtelijke KPI’s en rapporten
  • Betere, meer verantwoorde beslissingen over uitgaven
  • Compleet pakket van een marktleider