SAP HANA

High performance, Analytical, Appliance.

De in-memory database SAP HANA maakt het voor organisaties mogelijk om snellere en slimmere besluiten te nemen. Dit doen zij dankzij realtime analyses en rapportages in combinatie met aanzienlijk snellere bedrijfsprocessen die door deze database mogelijk zijn.

Wat is SAP HANA?

SAP HANA is een in-memory relationeel database-systeem voor het verwerken van grote hoeveelheden real-time gegevens.

Organisaties nemen met het SAP HANA-platform snellere en slimmere besluiten omdat zij analyses en rapportages combineren met  snellere bedrijfsprocessen. De database is zowel in de cloud als on-premise beschikbaar.

Hoe werkt SAP HANA?

Met de In-memory database SAP HANA kan de data van verschillende programma’s gestructureerd worden opgeslagen in dezelfde database. Operationele en analytische data staan hierdoor op dezelfde plek opgeslagen.

SAP HANA kan snel grote hoeveelheden (gerelateerde) data ophalen, tot 1000 x sneller dan een traditionele database. Dit komt doordat alle data binnen het eigen geheugen bewaard wordt.

Dé database voor voorspellende analyses

Organisaties beschikken over steeds meer data. Deze data is cruciaal om in te spelen op kansen en uitdagingen in de markt. De snelheid om complexe data te analyseren is hierbij van groot belang.

Wat vandaag nieuw is, kan morgen weer oud zijn. Daarom willen organisaties vooruit kijken. Het maken van krachtige analyses helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor de toekomst.

Bedrijf foto gemaakt door freepik - nl.freepik.com

De voordelen van de SAP HANA

  • Real time rapportages en analyses van grote hoeveelheden data
  • U neemt betere en slimmere beslissingen
  • Procesoptimalisatie dankzij de snelheid van het systeem
  • Minder investering in infrastructuur omdat alle gegevens in één systeem kunnen worden opgeslagen
  • De mogelijkheid om applicaties toe te voegen via het SAP HANA App Center
Vision Light Tech Lab

Onze werkwijze

Eerlijk en helder. Dat is waar Domani Business Solutions voor staat. Wie binnen het MKB zijn bedrijf wil automatiseren kan rekenen op een goed advies. Wij helpen ondernemers de verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen binnen één krachtig ERP systeem.

Informatie SAP Business One

Ondernemers uit verschillende branches in het MKB automatiseren hun bedrijfsprocessen met SAP Business One.

Wilt u meer weten over deze state of the art bedrijfssoftware?