Stel een verzendwijze in

verzendwijze-sap-domanibs

Stel een verzendwijze in

Sommige producten moeten op koude temperatuur worden verzonden, andere zijn erg duur en vereisen een beveiligde verzending, en natuurlijk kunnen we niet voorbijgaan aan de VIP-klanten in afgelegen of geïsoleerde gebieden – voor hen huren we bezorgdiensten in van een specifiek bedrijf.. er zijn verschillende overwegingen en soms zijn er beperkingen die bepalen hoe we goederen ontvangen en verzenden.

Om aan de verschillende behoeften en opties te voldoen, kunt u met SAP Business One het verzendwijze definiëren en de relevantste verzendwijze toewijzen aan de respectieve zakenpartner of het item:

stamgegevens-zakenpartner-domanibs-sap

Bij het maken van een marketingdocument wordt de juiste verzendwijze aan de zakenpartner toegewezen en automatisch ingevuld op het tabblad Logistiek. Bij het toevoegen van items aan het document wordt het verzendtype dat aan de items is toegewezen, weergegeven in de rijen en als er geen verzendwijze is toegewezen, verschijnt standaard het verzendwijze dat is gedefinieerd voor de zakenpartner.

Indien nodig kunt u de verzendwijze handmatig wijzigen op regelniveau en documentniveau voor het specifieke document.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.