Stel uw eigen snelkoppelingen in.

snelkoppelingen-Domanibs-SAP-Business-One-SAPBusinessOne-ERP-CRM-Bibliotheek

Stel uw eigen snelkoppelingen in.

Gebruikt u elke dag hetzelfde SAP Business One scherm? Bespaar kostbare tijd met het klikken voor navigatie en zoeken. Er is een makkelijkere en efficiëntere manier om uw schermen te openen. Definieer uw eigen snelkoppelingen en krijg direct toegang tot uw taken!  Klik in het menu op Extra in de menubalk: Mijn snelkoppelingen> Aanpassen:

Stel uw eigen snelkoppelingen in

Selecteer de betreffende F-toets en koppel het vereiste venster door de knop “Toewijzen” te kiezen. Bijvoorbeeld toewijzen F6 naar A / R Factuur. De volgende keer dat u op F6 drukt, verschijnt de A / R-factuur. Uw snelkoppelingen worden weergegeven in: Extra > Mijn snelkoppelingen > Sneltoetsen.

 

SAP Business One

SAP Business One is een volledig ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is hiermee het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One ook wel SAP B1 genoemd, verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem. Bovendien worden hierdoor alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. Daarom is de oplossing geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers. En tevens voor bedrijven met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. SAP Business One geeft dochterbedrijven en kleine organisaties meer controle over hun bedrijfsvoering. Zodoende groeit de software flexibel met organisaties mee. Alle belangrijke bedrijfsprocessen komen samen in deze oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.