Stel uw periodieke boekingen eenmalig in!

Stel uw periodieke boekingen eenmalig in

Stel uw periodieke boekingen eenmalig in!

We hebben allemaal wederkerende reguliere transacties, oftewel periodieke boekingen, die herhaaldelijk terugkomen. Dit kunnen de maandelijkse kosten zijn voor de schoonmaakdiensten of de verzekering voor het gebouw. U kunt de transacties op uw computer in een lijst bijhouden, op een post-it of in een Excel-bestand… maar er is een andere manier!

SAP Business One geeft u de mogelijkheid om periodieke boekingen klaar te zetten waarbij u de frequentie en uitvoering van de boeking bepaald:

periodiekeboekingen-domanibs-sap-tipsentricks

Het venster ‘Periodieke boekingen’ is beschikbaar onder de module ‘Financiële boekhouding’. Hier stelt u alle accounts, bedragen, indien nodig de belasting en extra parameters van de transactie in. U kunt ook de frequentie en uitvoering van de boeking instellen.

Om ervoor te zorgen dat u geen boeking mist en dat de transacties tijdig worden uitgevoerd, activeert u de optie ‘Doorlopende boekingen weergeven voor uitvoering’ in het tabblad Algemene instellingen > Services. Er verschijnt nu een venster met alle periodieke boekingen voor de huidige systeemdatum, zodra u inlogt bij SAP Business One.

Beschikbaar in SAP Business One, versie voor SAP HANA en SAP Business One.

SAP Business One

SAP Business One is een volledig ERP-pakket voor het midden- en kleinbedrijf. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is hiermee het meest betaalbare instapmodel van de ERP-oplossingen van SAP.

SAP Business One ook wel SAP B1 genoemd, verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem. Bovendien worden hierdoor alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. Daarom is de oplossing geschikt voor MKB-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers. En tevens voor bedrijven met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snel groeiende bedrijven. SAP Business One geeft dochterbedrijven en kleine organisaties meer controle over hun bedrijfsvoering. Zodoende groeit de software flexibel met organisaties mee. Alle belangrijke bedrijfsprocessen komen samen in deze oplossing, van accounting en CRM tot inkoop en supply chain management.

Voor meer Tips en Tricks bezoek onze SAP Bibliotheek of bezoek onze nieuwsberichten pagina voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.