Stel vertalingen in bij Crystal Lay-outs

domanibs-cyrstal-reports-layout

Stel vertalingen in bij Crystal Lay-outs

Papieren of PDF-documenten zijn en blijven essentieel voor het vastleggen van de bedrijfsactiviteiten en het onderhouden van de communicatie met verschillende belanghebbenden. Deze bedrijfsdocumenten zijn de weerspiegeling van de essentie en het DNA van het bedrijf. Wij investeren in het ontwerpen van een representatieve print lay-out en beoordelen de inhoud om er zeker van te zijn dat deze accuraat is.

Maar hoe zit het met de documenttaal? Als u leveranciers of klanten in verschillende landen hebt, kunt u hun documenten aanpassen aan hun talen door de vereiste vertaling in te stellen op de relevante elementen in de standaard afdruklay-out die in SAP Crystal Reports is aangemaakt:

Klik met je rechtermuisklik op het woord, daarna op vertalingen.

cyrstal-layouts-domanibs-sapbusinessone

In het venster “Default Elements for SAP Crystal Reports – Setup” vindt u meer dan 50 veelvoorkomende elementen waaraan u de vertaling in elke taal kunt definiëren en waar nodig extra elementen kunt toevoegen. Alle vooraf gedefinieerde termen zijn standaard beschikbaar in zowel het Engels als het Duits. In elk document kunt u de documenttaal definiëren, bijvoorbeeld om deze aan te passen aan de ZP-taal:

klantorder-documenttaal-crystal-layout-domanibs

Als u nieuwe elementen hebt gemaakt, zorg er dan voor dat u deze toevoegt aan de relevante print lay-out en deze als standaardinstelling voor het betreffende document instelt. Wanneer u nu een PDF afdrukt of genereert, verschijnen de vertaalde elementen in de documenttaal.

Beschikbaar in SAP Business One 9.3, versie voor SAP HANA PL10 en SAP Business One 9.3 PL10.

Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag omtrent SAP Business One? 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee.

SAP ERP GESCHIKT VOOR UW ORGANISATIE?

Wilt u vrijblijvend weten welke SAP oplossing het beste past by uw type organisatie & budget? Neem dan contact op met een SAP specialist van Domani Business Solutions.