Kris Adriaenssens verwelkomt strategisch adviseur Mick de Valk

Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions & Domani Business Solutions en Mick De Valk, Strategisch Adviseur aan de raad van bestuur Anrova Solutions & Domani Business Solutions

Mick de Valk wordt strategisch adviseur raad van bestuur Anrova Solutions en Domani Business Solutions

Persbericht
Lier, 7 september 2022

Anrova Solutions & Domani Business Solutions versterken hun organisatie met de benoeming van industrieveteraan Mick De Valk als strategisch adviseur voor de raad van bestuur.

Anrova Solutions & Domani Business Solutions, een van de grootste SAP partners in de Benelux, zijn verheugd om Mick De Valk te verwelkomen als strategisch adviseur van hun raad van bestuur.

Mick staat binnen de SAP partnergemeenschap bekend als een zeer bekwaam ondernemer en executive. Als CEO van Asecom maakte hij van deze SAP Business One partner, die hij 17 jaar geleden oprichtte, één van de meest succesvolste collega partner bedrijven op de Nederlandse markt.

Mick heeft echt indruk op ons gemaakt met zijn ervaring en kennis van het Europese  SAP ecosysteem”, zegt Kris Adriaenssens, groeps-CEO van Anrova Solutions & Domani Business Solutions.

Het is onze ambitie om onze organisatie uit te breiden door organische groei en gerichte acquisities. Mick’s expertise past hier perfect in.  Zijn komst betekent een verdere versterking van onze organisatie en een ondersteuning van onze doelstellingen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij zijn verheugd Mick in onze Raad van Advies te hebben en kijken uit naar een nauwe samenwerking met hem.”

Over ons
De Belgische softwareleverancier en SAP partner Anrova Solutions en de Nederlandse SAP-partner Domani Business Solutions bundelden in december 2021 hun krachten. De fusie van deze twee gerenommeerde SAP Business One partners werd mogelijk gemaakt door de participatie van Capital-A.  Anrova Solutions & Domani Business Solutions is het één van de grootste SAP-partners in de Benelux en heeft de ambitie om nog te groeien in Europese en internationale markten en zijn pakket aan oplossingen verder te ontwikkelen.

Dit persbericht verscheen ook op: Computable BE,  Noord Limburg Business, Techvisor